Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jít za bílého dne po schodech od Vítkova může být nebezpečné. Udeřil znovu silvestrovský vrah? Než si tuhle otázku Holina položí, musí se zorientovat v chumlu lidí, kteří se kolem zavražděného Folíka pohybovali. Byl jeho životní partner (J. Hána) žárlivější než se zdá? Je podhoubím vraždy řevnivost divadelního prostředí? Chtěl se Folíkův bývalý nájemník (V. Neužil) jednoduše zbavit rostoucího dluhu? Druhý útok, tentokrát na Vyšehradě, na sebe nenechá dlouho čekat. Nese totiž řadu shodných prvků. Některé z nich čin spojují s brutální silvestrovskou vraždou. Je pachatelem stejný muž? Nebo snad žena? Sabina, jejíž vztah k Mariánovi se víc a víc prohlubuje, má podezření, že vrahův horoskop měla docela nedávno v ruce. Že by patřil mladé dívce (J. Boková), kterou Holina po vyšehradském útoku vyslýchá v nemocnici? Je půvabná, citlivá a talentovaná. Jak se postupně ukazuje, její život není naplněn jenom hudbou, ale i skrývaným násilím. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu mě mrzí, že vraždy páchal beran, který měl velký přetlak energie. Nebýt tohoto nesmyslu, jenž navíc případ nikam neposunul, byl by toto pěkný případ. Ovšem okruh pachatele byl zřejmý příliš brzy, takže slepé uličky mě příliš nenapínaly. Trojan a Boková dnes vynikající. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také třetí díl si drží vysoký standard, opět nejde o žádné zběsilé pátrání, ale o hledání stopa a motivací při vyšetřování vraždy muže, kterého někdo pichl čímsi přímo do srdce. Stopy vedou k mladé 19ti leté dívce, která úpí pod přísným dozorem svého otce a který z ní chce mít světovou houslistku. Pokračuje krize vztahu Rosti a Sábiny, která se sice snaží o záchranu vztahu, zároveň se však nevyhýbá mileneckému poměru s Holinou. Dobrý, i když vleklý díl. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jenovéfa Boková v roli  houslistky, svůj houslový part nahrála sama. Absolvovala totiž Pražskou konzervatoř obor housle a věnuje se i nadále hudbě. Hrála v uskupení Comenius Quartet a hraje na housle v kapele Wunder Bar Band. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto luxusní epizoda, která měla úplně všechno, co bych od kriminálky očekávala. Nevím, jestli bylo "vše ostatní okolo" spíš potlačeno a nebo mě zápletka natolik zaujala, že mi ta nudná omáčka okolo stupidního románku nevadila, ale Zlíbám tě, až zabiješ mě ale naprosto dostal. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem to už podruhé nebo potřetí. S odstupem několika let je to fajn vidět znova, hlavně díky I.Trojanovi(major Marian Holina), H.Vagnerové(astroložka Sabina) a v tomhle dílu díky Jenúfce Bokové(houslistka Evženie - hrála na housle sama,je totiž absolventkou Pražské konzervatoře,obor housle) a Tomáši Pavelkovi(její despotický,přímo nesnesitelný otec): 4 * a 70 %. Doplňující info k ní - VIZ : sator . ***Příběh se odehrává v r.2014 - viz zmínka o 2 roky starém případu ze silvestra 2011/Nového roku 2012 . ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serialu jeste davam sanci pro Trojana a Nemce, v tomto dile se jeste objevili i dalsi mi oblibeni herci, Jenovefa Bokova, Vaclav Neuzil. Byt dialogy a scenar stale pokulhava, Jenovefa preci jenom dil vytahla na ty tři hvězdičky, i díky tomu, ze astrologie  trosku ustoupila do pozadi a vrah nebyl usvedcen svym rodnym cislem, ale "rekneme" policejni praci, byt az neuveritelne stesti opet stalo na strane detektivu. 5/10. ()

Reklama

Reklama