Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V noční tramvaji se dobře spí i zabíjí. Měl vrah motiv, nebo si vraždou zprostředkoval adrenalinový zážitek? Bývalý primář neurologické kliniky Gabrhel měl mnoho vděčných pacientů a zdánlivě žádné nepřátele. Vlastním úsilím se vypracoval, založil rodinu. Právě v jeho rodině ale Holina cítí nebezpečné napětí. Proč tráví paní Gabrhelová tolik času v bohnické léčebně? Je z psychiatrického oddělení opravdu těžké bez povšimnutí odejít? Gabrhelův syn, chirurg (J. Vondráček), od samého začátku s kriminalisty spolupracuje. Jeho zvyky jsou podivné. Chodí o půlnoci nakupovat, ví, kam otec schovává klíč od sekretáře, a nemá zábrany mu vlézt do počítače. Gabrhelova kolegyně Uhlířová (P. Bučková) naváže během vyšetřování s Mariánem intimní vztah. Vězí za tím skrytá strategie? Anebo vědí pravdu Gabrhelovi pacienti (R. Holub) a jejich příbuzní (M. Myšička, B. Hrzánová)? (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zavraždený dôchodca v eline nebude v tom tak celkom nevinne. Áno vražda bola v mene otca, obeť však nebol extra zvodca. Treba upriamiť sa na iné stopy, pachy - tušíte správne, boli v tom prachy. Peniaze a kus zdravia, často sú dôvody na zločin, mnohí vravia. Dosť navyše sa tu rozoberá pozícia obete rodiny, nuž ale niečím zaplniť bolo poldruha epizódy hodiny. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

........načo sú znamenia zverokruhu a ich vysvetľovania - keď príde kľúčový svedok, ktorý de facto uvedie meno páchateľa - zo zaujímavého príbehu .....nič....najslabšia časť doposiaľ..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Major Holina si začne se svědkyní v případu (která hrubými počty na padesát opravdu nevypadá), ale to nejhorší teprve přišlo, když měl potřebu vyptávat se šarlatánky na bouračku Kozoroha se Saturnem. Jinak by byl tento díl vynikající temnou chytrou kriminálkou. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Repríza - ČT 1, středa 14.6.2023, 21.05. Mord v tramvaji č.17. Tento díl se natáčel mj. v leteckém muzeu v Praze-Kbelích. //Policejní šéf Zdeněk(J.Štrébl)+Pavlína(A.Petřeková) zase perlí: "Kolik dětí už má? S Madlenkou každopádně první" apod. Stejně jako major Marián Holina(I.Trojan): "Manželky v jakýmkoli stádiu neztrácejí přehled". V tomhle dílu ale perlila nejvíc Elizaveta Maximová(v titulcích pod svým rodným příjmením - E.Shvachko=Švačko(vá) coby mladá studentka ukrajinistiky/svědkyně z tramvaje č.17. **Manžele Imrichovy si zahrála manželská herecká dvojice R.Holub a B.Hrzánová, dr.Jitku Uhlířovou/svědkyni+novopečenou Holinovu milou P.Bučková(hrála např.členku "mordparty" v krimi-seriálu Hlava Medúzy), ženu Tomáše Gabrhela(J.Vondráček) čili snachu oběti Magdalena Zimová(hrála např.ve vynikajícím dramatu Ve stínu/2012/ - o r.1953 nebo v historickém filmu ČT - Hlas pro římského krále,2016) . Policejního technika zase Tomáš Trapl - po 10 let herec Divadla Semafor/např.muzikály Výhybka, Kytice, Nižnij Novgorod aj./, známý také z pražských muzikálů. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyz astrologie, spolecne s Hanou V, ustoupi do pozadi a scenaristka (vyjimecne) prijde na zajimavou pointu, hned se da i koukat. Jen postava pani Hrzanovy a vlastne i pana Holuba  byla takova, nelogicka. EM na malem prostoru opet nezklamala. 6/10. ()

Reklama

Reklama