Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt policisty nese znaky msty. Spokojí se vrah s jednou obětí, nebo má spadeno i na Holinu? Právě Holina totiž Čeňka Mařase zatkl a obvinil z loupežné vraždy lichváře. Čeňkův bratr Radim není ve světě zločinu nováček. Jeho predátorské chování, násilnické sklony a mstivost mohou stát za požárem v domě Štajfové (Z. Hadrbolcová), ale z vraždy svého kolegy, který byl zastřelen šípem, ho Holina nepodezírá. To je ovšem chyba, tvrdí kapitán Osina (R. Žák) ze Zbraslavi, který se případu kvůli nebezpečí podjatosti ujal. Sleduje Mařasovu stopu a skutečně nachází mnoho indicií. Nakonec pražským a středočeským kriminalistům nezbývá než spojit síly. Společně najdou Mařasovu přítelkyni (L. Zedníčková), důkazy Mařasova žhářství i stopy k vraždě lichváře. Za vraždou policisty však Sabina vidí náboženské motivy a ty Mařas zřejmě nemá. Kde hledat tajemného lukostřelce? Co znamená smazaná a znovu objevená fotografie dítěte v mobilu mrtvého? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivý pachatel, zajímavé vyšetřování a dvě dějové linky, kdy ani zmínka o Střelci mě příliš neiritovala. I když, místo blbnutí se souhvězdími zblbnutí náboženské. A když už jsme u toho základu - blb. Lucie Zedníčková vypadala skutečně blbě. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, který drží vysoký standard kvality tohoto seriálu. Holinovi na začátku vyhoří ne zrovna náhodou byt, pak je nalezen zavražděný jeho spolupracovník a navíc pod zámkem není poměrně nebezpečný delikvent. Je toho dost i na středočeskou policii, která ze začátku spolupracovat s Holinou a jeho kumpány nechce, nakonec jim ale nezbývá nic jiného. Holina pokračuje ve vztahu s Jitkou Uhlířovou, Sábina mu jen pomáhá odhalit horoskop podezřelých. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, jeste zapracovat na dialozich (ne, jeden zert s patologii vskutku nestaci) a nechat Adelu P treba odjet nekam na staz do australie, a muzeme to dotahnout i na ctvrtou hvezdicku. Ale ty kycovite kecy pri rozhovoru s rodinou obeti nebo to "takticke" vyzvrazovani podrobnosti pripadu pri "tvrdackem" vyslechu podezreleho, to proste hodnoceni srazit musi. Ponechani astrologie na vedlejsi koleji je treba kvitovat s povděkem 5/10. ()

Reklama

Reklama