Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Recenze (613)

Aywes 

všechny recenze uživatele

Mohl bych zpustit hafo hloupých vtípků na kameramana, ale neudělám to. O trošku lepší než předešlý díl díky Forestu Whitakerovi, který působí jako parádně sympatický detektiv. Chybou je, že tento film se prezentuje jako akční a v tomto oboru to je prostě podprůměrná zábava. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Když došlo na akční scény tak se mi zúčtování líbilo víc než odplata.Liam Neeson je skvělý herec a v tomto filmu ještě lepší rodič.Celkově to není špatný film, ale všichni byly přesladění prvním dílem a čekaly víc. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Z kultovej akčnej podívanej sa v priebehu dvoch pokračovaní stál v zásade priemerný akčný thriller so síce zaujímavými akčnými scénami, avšak nefungujúcou atmosférou, hlúpym scenárom a neskutočne otrasným strihom a kamerou. Neviem, či bolo dobrým nápadom spraviť z trojky v podstate novodobého "Utečenca", kde akoby len Neeson nahradil Forda. Nič nové pod slnkom a mám pocit, že už sa z tejto série vyžmýkalo komplet všetko, čo sa dalo. Maggie opäť hot. 55 % ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Další klasická Neesonovka, která nijak nevybočuje ze všech těch předchozích, ať už z této série nebo z jakéhokoliv jiného akčňáku s Liamem z poslední doby. Liamovi sice tentokrát nikoho neunesli (tedy aspoň zpočátku ne), ale někdo se na něj snaží hodit vraždu jeho bývalé ženy. A tak musí prchat před policií a do toho ještě na vlastní pěst pátrat. Vadily mi tam dvě věci. Jednak že Liam, ač kdysi v mládí jistě dobře a speciálně vycvičený, i teď po šedesátce dá vždycky s přehledem do držky všem těm nabušeným, o dvě hlavy vyšším vytrénovaným hovadům s nepoměrně větší muskulaturou. Chtělo to by přeci jen už více soudnosti. A hlavně to naprosto nelogické chování policejních jednotek, které ač je jim již poměrně záhy známo, že je v tom Liam nevinně a že se naopak sám snaží dopátrat pravdy, tak je pro ně až do posledních minut cílem číslo jedna, nahánějí ho horem dolem a na nějaké pátrání po skutečném viníkovi se úplně vykašlou. Proč? ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke kvalitnejšie, ale nehodné Liama Neesona. Oproti kultovej jednotke je toto len slabý béčkový odvar... 60% ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Nemám rada tak dementne chaoticky a epilepticky zostrihané rádoby akčné scény. Keby trasiem kamerou a prestrihám 5 minútovú scénu po sekundách aj nákup v potravinách bude vyzerať zaújimavo, pritom o nič neide.... Dej tiež oničom..... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Prachy vládnu filmovým svetom to je jasné, ale v Bessonovi som furt videl veľký kus umelca s neskutočným nadaním. Toto ale rozhodne nie je ten príklad, kde by som ho chválil. Nechápem len jedno, ako si mohol tak úžasný a perfektný priam až skvostný akčný film dojebať tak debilnými a stupídnymi pokračovaniami. Viac sa k tomu ani nechcem vyjadrovať lebo ma to len štve! ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Tato série je pro mě jednou z oblíbených akčních věcí a proto hodnotím více než by jsem možná měl. Akce sice začne rychle, překvapení z toho, že je hned mrtvá manželka a on musí od prvních minut začít bojovat o očištění svého jména. Bohužel mi přišlo jako kdyby nebyli žádné emoce nad smrtí matky a manželky. Jasně brečelo se, ale prostě mi to přišlo umělé a nějak bez emocí a to o dost pokazilo dojem hned na začátku a už to film nedokázal vrátit zpátky. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Tak se nám z Taken 1,2,3 pěkně pomalu stalo modernější Bronsonovo Přání smrti 1,2,3. Po zničení Paříže a Istanbulu jsme se konečně dostali za velkou louži. Wow budeme ničit USA. Aby jsme se na začátek pěkně chytli, tak žádný obyčejný únosy rodiny, ale rovnou jeho ex šoupnem na prosekturu do mrazáku. Ten chlapec má ale smůlu, ale je to charakter, tak nezačne chlastat, ale bojovat. Copak nám zbývá na čtyřku. No přeci dcerka je v očekávání. Takže Taken 4 v roce 2017 a budeme bojovat za vnoučka. Určitě se na tu jednu hvězdu dostaneme. ()

Hladho 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný důchodce opět v akci! Při první akční scéně jsem si myslel, že kameraman je na cracku. Nesmyslné a chaotické pohledy a záběry při honičkách a přestřelkách - strašné! !!SPOILER!! Zjistil jsem, že američani jsou totální pitomci, kteří nedokáží ani vyhledat auto podle SPZTKY, ale zaměřují se na znamení/tetování podezřelého na ruce - MURICA... Kabinková scéna, kde se snažili tvůrci, ikdyž možná nesnažili zparodovat písničku Let me take a selfie...kriste... A závěr, kde vystupuje brutální vrah z ruska, který se nebál samotných Afgánců - Ivan zvaný bílé slipy Mé hodnocení - 40% ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Tak po přečtení vašich komentářu jsem nečekal film, který by mě nijak mile potěšil, ale opět skvéle napětí a scénář a herecké výkony Neesona s Whitakerem přináší suprové napětí a pěknou podívanou, samozdřejmě řežie a střih není nejsilnější, ale nic to nemění na tom, že hodnocení pod 50% je podle mě opravdu přehnané. o něco lepší než odplata a o něco horší, než jednička. za mě 75% ()

mucho3 

všechny recenze uživatele

Nejslabší článek trilogie,kdyby zůstalo jen u prvního velmi chutného filmu,o nic zásadního bychom potom nepřišli... ()

wick 

všechny recenze uživatele

Unavený Liam N....v akčňáku, který vaří s vody a nejhorší na tom je, že to režíroval někdo, kdo nemá talent točit akční scény. ()

Reklama

Reklama