Reklama

Reklama

Epizody(13)

Seriál sleduje životy šesti přátel, kteří jsou každý v jiné fázi života, a každý z nich si myslí, že ten druhý je na tom lépe. Will je čerstvě rozvedený, Jules a Lowell se právě zasnoubili, Kate vede úspěšnou kariéru, ale v lásce nemá štěstí. Andi s Bobbym tvoří šťastný manželský pár toužící po vzrušení, které zažívali, když byli čerstvě zamilovaní. (Patw)

(více)

Recenze (22)

The M 

všechny recenze uživatele

FWBL som si pôvodne pustil najmä preto, že HIMYM skončilo, tak sa patrilo dať šancu nejakému novému sitcomu. A musím povedať, že som si vybral dobre. Pilot bol fajn, no od druhej epizódy sa kvalita humoru ešte zlepšila, takže som bol spokojný. Nebolo to nejako originálne, ale postavy mi prišli v rámci sitcomov znesiteľné a čo je hlavné, aj vtipné! HIMYM mi v poslednom čase veľa smiechu neprinieslo, tu sa to však rozbehlo hneď na začiatku, za čo som mohol byť len rád. Tak trochu som dúfal, že to má šancu prežiť, ale... očividne nie. Bol som naozaj sklamaný, keď som sa dozvedel, že CBS seriál zrušila. Samozrejme, nie je to najlepší sitcom všetkých čias, ale stále sakra vtipný a rozhodne sa na ňom dalo budovať ďalej. CBS spravila veľkú chybu... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po pilotu: Vtipy jsou podobné přátel, to jsem čekal. Že bych z toho byl unesený blahem, to teda nejsem. Dám tomu šanci a uvidíme, co se z toho vyklube. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ničím originální, ale zároveň celkem sympaticky sitcom, jenž těží hlavně z hodně sehraného a fajn obsazení, které diváka pobaví i při těch nejprůměrnějších fórech. Škoda, že tomu CBS nedala malinko větší šanci. Tvůrci se totiž evidentně dosti rozjížděli.60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První díl průměrný, ale druhej mě dost pobavil. Začínám věřit, že z toho bude koukatený lehce nadprůměrný sitcom. Provedením, prostředím i stylem dialogů mi připomíná Přátele; zkrátka Burrows je tam znát. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní seriál. Sympatické obsazení (nejradši mám postavu Kate v podání skvělé Zoe Linster-Jones).Skvělá parta lidí, která pobaví. Scénář je naplněný vtipy, a doufám, že si tuto laťku seriál udrží. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po pilotu lehčí nadprůměr s pár vynikajícími hláškami.Hlavně James Van Der Beek si to dává až překvapivě.Uvidíme zda sledovat jako náhradu za HIMYM...60%...po 7 dílu mám chuť přidat pátou hvězdu,protože jsem se nasmál nevídaně.Nicméně raději ještě počkám,rozjeto je však nad očekávání...80% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších letošních sitcomů o partě složené z dlouhého vztahu, snoubenců, rozvedeného a nezadané. Bohužel americké diváky nezaujal, takže se se seriálem musíme poměrně brzy rozloučit. 70% [seriál bohužel ZRUŠEN] ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Standartní Burrows. Asi bych si zvykl, ale CBS tenhle seriál nejspíš pohřbí ještě letos. Vox populi, vox CBS. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě ohromně pobavil již první díl a každý díl byl lepší a lepší :) Ohromně mě to bavilo :) Přidala bych jich ještě pár a hlavně nechápu, proč to v USA stoply již po 8.dílu - jelikož pro nás návaznost, když nám odvysílali 12dílů - je stupidní, jelikož v 8.dílu to je tedy určitým způsobem ukončeno a v 9.dílu to na to nenavazuje :D :D A jsou prostě věci, které nezamaskujete :) Líbily se mi vtípky, líbily se mi herecké výkony :) Perfektní byl hlavně James van der Beek a nejvíce mě bavila postava Kate v podání Zoe Lister Jones :) :) Já jsem se maximálně bavila :) Takový humor mám ráda a čekám až se objeví obdobný seriál :) ()

immortalis 

všechny recenze uživatele

S01E01 | Pilot | 31.3.2014 | 7.63 | ★★★★ || S01E02 | Window Pain | 14.4.2014 | 5.69 | ★★★★★ || Druhý díl podstatně lepší než díl první. Dejte tomu šanci. :) ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Ano, hodně prvoplánovité s lacinými dvojsmysly, ale s tolika vtipy v jednom dílu, které by HIMYM vystačily na sezonu. Příjemné osvěžení, byť spíše jednohubka. Škoda, že CBS to zrušila. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle tři hvězdy. Uvidíme dál, třeba kvalita půjde nahoru, potenciál tu je. Bohužel jde o pořád stejný koncept, jaký vídáme už od doby Přátel (možná ještě dýl, ale takovej znalec nejsem). Vadí mi, že žádné postavě zde nelze přímo "fandit". Na druhou stranu, třeba postava Kate je dobře napsaná (sice vykrádačka Barneyho Stinsona, ale co...), bohužel ta herečka se na to fakt nehodí. Edit: stále více méně průměrný seriál. Není špatný, ale abych po čtyřech dílech dokázal prakticky všechny vtípky odhadnout dopředu, to by se nemělo stát. To by mělo přijít až v osmé sérii... Přesto díl s gigolem mě fakt pobavil, ne že ne :) ()

Alex126 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomu říkám špatný sit-com. Dost. Přestańte nás trápit, nedá se na to už koukat. Nehledě na hrdiny, které odpudí už jen od pohledu nám špatný scénář, který VŮBEC nepřipomíná Přátele, BBT, HIMYM, apod. dodá tu správnou št'ávu, abychom měli sílu tento výplod smazat, a už nikdo nezapnout. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Finitto 

všechny recenze uživatele

no je to trošku slabší (viděl jsem dva díly) a Kate má velký nos, ale pár dalších dílů zkusím, přece jen jsem se u některých hlášek či scén celkem dost smál. Šanci si jistě zaslouží ()

Aleais 

všechny recenze uživatele

Pilot je pre mňa absolútny priemer, až podpriemer by som povedala. Strašne v tom vidno prvky seriálov Priatelia, 2 Broke Girls, alebo Anger Management. Proste je to niečo, čo tu bolo a stále je, nepriniesli nič nové a myslím si, že časom to upadne do zabudnutia, pokiaľ sa ďalšie diely nebudú zlepšovať. Potenciál tu nejaký veľký nevidím a na môj vkus mi pripadajú herci ako šedé myši, nie sú mi veľmi sympatickí. Uvidím, či nebudem ešte neskôr znižovať hodnotenie. Update po tých 8 epizódach: Škoda, že to skrátili, dokonca neodvysielali všetko, čo bolo natočené. Po cca 2-3 dieloch som sa na to dosť silno namotala. Teda zdvíham hodnotenie na 4*. :) ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný sitcom, který si o zrušení říkal takovým způsobem, že je mi záhadou, že byl zrušen až po páté epizodě. Největším problémem je naprosto archaická stavba jednotlivých epizod, která odmítá veškeré moderní úspěšné seriály a řve rok výroby "druhá půlka devadesátých let". K tomu připočtěte spoustu umělého smíchu a tleskání, nevýrazné herce a mizerný neoriginální scénář. Zatím suverénně nejslabší letošní komediální seriál, který jsem viděl. A to byla laťka safra nízko (Sirens, Undateable, About a boy). Celkově mi to připomnělo, tak o dvě třídy slabší Rules of Engagement. A to taky není kdovíjak extra. ()

Reklama

Reklama