Reklama

Reklama

Po smrti

  • Velká Británie AfterDeath
Trailer

Pět mladých lidí po probuzení zjistí, že jsou po smrti. Poté, co příliv vyplaví jejich těla na pevninu, se společně vyškrábou do opuštěného plážového domu. Záhy si uvědomí, že se nacházejí v realitě podobné peklu, která se vyznačuje nekonečnými nocemi plnými bolesti. Mezi neustálými vnitřními rozbroji a útoky démonické bytosti si pětice vzpomene na svůj kolaps v nočním klubu, díky němuž se všichni dostali až sem - a jedinou naději na přežití pro ně začnou představovat dva tajemné obrazy v domku. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Päť osôb sa znenazdajky ocitne na tajuplnom ostrove a nemajú potuchy, kde sa nachádzajú. Ostrov vyzerá byť opustený a všetko, čo nájdu, je malý domček a vzdialený maják. Ďalším problémom je to, že ani jeden z nich nemá pulz. Postupom času zisťujú, že ostrov je poslednou možnosťou, ako úprimne olutovať hriechy zo svojho pozemského života. - AfterDeath má z duchovného hladiska velmi dobré spracovanie a mňa donútil trochu rozmýšlať o takýchto veciach, pretože myšlienky a zobrazenie sú spracované kvalitne. Nepáčili sa mi však herecké výkony a nezmyselné útoky čierneho oblaku. A v podstate sa mi nepáčilo takmer nič. Digitálne efekty vyzerali vhodné tak do rozprávky a dialógy tiež neboli ničím zaujímavé a celé to skoro pôsobilo ako zámerné naťahovanie. Použitý filter na mňa pôsobil rušivo, aj keď tu mal zrejme za úlohu navodiť depresívnejšiu atmosféru. Daniella Kertesz stratila vo World War Z len jednu ruku, takže tu sa pre istotu stráca celá. Musím spomenúť aj velmi pôsobivé prostredie, ktoré však podla mňa ponúkalo ovela viac možností, ale zostalo nevyužité, takže bolo málo efektívne. Ako režijný debut u hororu slušné, ale páni by sa zrejme mali orientovať iným smerom. + herečka z World War Z ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Po smrti“ je takový ten klasický snímek, který se vás snaží hned úvodu strhnout na svou stranu tím, že vám nabídne něco tajemného, něco zajímavého, co chcete vyřešit, do čeho chcete proniknout. Bohužel ani ten začátek není už tak originální, není to tak strhující, abyste skutečně dostali něco, co vás alespoň v té první části ohromí. Proto film nemůže udržet vaši pozornost ani ve druhé půli. ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad na ztvárnění očistce, nebo předpekplí chcete-li. Film měl velký potenciál, který však nevyužil, a asi tak od pulky to šlo vše do háje. ()

Reklama

Reklama