Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

thomasnikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Začal bych tím, že moje dcera byla z filmu naprosto unesená a jak řekla:" tatí, já bych se na něj mohla dívat znova a znova". Ale... dcerce je 7 let a myslím, že tím asi hranice dívatelnosti končí. Obdivuji výkony herců hrající celý film s "imaginárními" postavičkami a hlavně výkon J. Lee, který se "doživotně" zařadil do této Cipmánkové sračky. Nejen že téměř nerozumím jejich "remixovaným" kecům, ale zajímalo by mě (a byl bych rád, kdyby mi někdo dokázal odpovědět), proč jsou hlasy "chipetek" nadabované do slovenštiny????? V jaké řeči to tedy hovořili v originální verzi, že u nás se je ty debilové rozhodli nadabovat slovensky. Moje dcera se stejně jako většina dětí jejího věku se slovenštinou nikdy nesetkala a jak kdysi řekla při poslechu slovenské předpovědi počasí, nerozumím jim ani slovo! Tak kterej vůl rozhodl o slovenštině??? Dokážu si představit a vlastně jsem toho byl svědkem, že dnešní adolescenti navštívili animované filmy jako Mimoni, V hlavě, Hotel Transylvánie atd.. ale když jsem trpěl v kině při sledovní tohoto braku, tak se vedle mě řehtala akorát nějaká zřejmě zhulená čtyřicetiletá a stopadesátikilová kráva, která závodila s malou dcerkou ve výkonu "zasměj se jak nejvíc umíš"... nemůžu si pomoci je to ODPAD!!! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Štvrtý diel Chipmunkov v podobnom duchu ako tie predošlé, ale musím uznať, že spolu s jednotkou je toto asi najlepšie z tejto série. Odľahčené, milé s novým nápadom a aj napriek tomu, že mi tí malí zmrdi opäť išli na nervy, dalo sa na to celkom pozerať. Nevidím ale žiadny zmysel v nejakých ďalších pokračovaniach. 55 % ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, když si děti mohly do sálu brát brambůrky, popcorn a pití, mně bylo dovoleno vzít si pivo. A po druhém pivu, asi po hodině filmu, jsem se dokonce i dvakrát zasmál (auto-kanárek). Ale jinak se moc nebavily ani ty děti v kině. Můj syn trsal na písničky, ale že by se nějak smál, to taky ne. Rozjezd je hodně pomalý, první větší akce a pokus o legraci začne až v letadle se zvířaty, letecký agent je figurka sama o sobě vlastně k ničemu a zažije toho poměrně málo, než by se dalo čekat. Přišlo mi to celé takové unavené, bez nápadů, často i otravné. Asi nejlepší scénou je ta v New Orleans, zbytek je taková vata bez invence. Říkám, ani ty děti v sále se moc nebavily, a asi po padesáti minutách začaly pobíhat sem a tam, jak se nudily, ven a zpátky, pro další pití a brambůrky, na záchod, film je na sedadlech nijak neudržel. No a já měl aspoň ty dvě piva. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak série Alvin a Chipmunkové si stále i po čtvrtém pokračování drží svou úroveň. To by za normálních okolností byla určitě pochvala, ale... Už první film z roku 2007 mě zaujal, ale zanechal až dramaticky smíšené pocity. Nemohl jsem pochopit proč něco tak dokonalého kazí "hlavní padouch", který dělá z celého filmu tuctovou debilitu. A přesně to samé se dá napsat o každém dalším pokračování - včetně toho nejnovějšího. Přestože vím co mě čeká, rád a s chutí se podívám i na dalšího Alvina, až bude. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle filmu jsem byl asi 3x a ani jednou mě ten film neomrzel. V trojce jsem si myslel, že se Chipmunci dostanou někam na Mars, ale nakonec se pouze snaží zbavit Milese (spíše on jich) a do toho se zaplete do velkého bordelu i jeden z dalších postrachů, kteří se Chipmunků chce zbavit. Ne ne, není to David Cross, nýbrž nějaký letecký všeumělec, který se snaží být zlý, ale spíše si kolikrát rozbije držku úplně na random styl. V zásadě před tímto filmem bylo plno písní, které zpívali Chipmunci, tady byly snad jen 2, což je Uptown Funk, nebo píseň psaná přímo pro ně: Home. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)
  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)

Reklama

Reklama