Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si s klukem udělali "chlapský večer u televize". Z otcovské lásky jsem si říkal, že to nějak přetrpím, ať má radost. Naštěstí a k mému překvapení to ale nakonec byla docela i sranda. Rozhodně zábavnější než předchozí trojka. Jednak proto, že Jason Lee a Chipetky byly eliminováni na minimum (i tak to ale Leemu nijak nepomohlo, pořád je to tupé poleno), druhak proto, že to nebylo tak stupidní a dokonce i já jsem se několikrát zasmál nahlas (kluk řval smíchy skoro celý film a pořád chtěl něco vracet). Těšil jsem se na Bellu Thorne, ta holka má kule, ale je tu jen jako nevýrazný doplněk. Škoda. 2.5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co bysme pro ty naše ratolesti nevytrpěli, že?Viděl sem jenom první díl a ten šel přežít a jinak tomu není ani u posledního dílu.Díky bohu sem člověk, co si dokáže v duchu mlít něco vo prdeli, popíjet třetinkového Heinekena za kterého chtějí v Cinema City pade a držet hubu.Aspoň mi to občas připomělo Chipa a Dalea a některé vtipy se i povedly.Občas sem se zasmál a v nepochopitelně narvaném kině sem mezi ostatními naštěstí příliš nevyčníval a můj smích se ukryl v kině plném rozeřvaných harantů.Prcek byl štastný a my se ženou si pak udělali radost kyblíkem sraček z KFC.Prostě parádní rodinná neděle.50%. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, když si děti mohly do sálu brát brambůrky, popcorn a pití, mně bylo dovoleno vzít si pivo. A po druhém pivu, asi po hodině filmu, jsem se dokonce i dvakrát zasmál (auto-kanárek). Ale jinak se moc nebavily ani ty děti v kině. Můj syn trsal na písničky, ale že by se nějak smál, to taky ne. Rozjezd je hodně pomalý, první větší akce a pokus o legraci začne až v letadle se zvířaty, letecký agent je figurka sama o sobě vlastně k ničemu a zažije toho poměrně málo, než by se dalo čekat. Přišlo mi to celé takové unavené, bez nápadů, často i otravné. Asi nejlepší scénou je ta v New Orleans, zbytek je taková vata bez invence. Říkám, ani ty děti v sále se moc nebavily, a asi po padesáti minutách začaly pobíhat sem a tam, jak se nudily, ven a zpátky, pro další pití a brambůrky, na záchod, film je na sedadlech nijak neudržel. No a já měl aspoň ty dvě piva. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl a opět změna na režisérském a scénáristickém území - to už musí být nějaká úchylka. Mám-li porovnat čtyři díly, tento asi z něj vychází nejlépe. A podle hodnocení evidentně nejsem sám, kdo si to myslí. Je poznat, že se na filmu podílel režisér, který komedie dělá rád a třeba i scénárista Mrs. Doubtfire - Táta v sukni. Kdyby ostatní tři díly byly stejné jako tento, jistě by dosáhly lepších výsledků. Čiperná jízda je místy opravdu bláznivá komedie. Podle mě je hudebně lepší a zároveň nejvtipnější. Ve filmu proběhnou mnohem propracovanější hudební a taneční čísla a i dějová linka konečně dostává nějakou rozumnou, ale zároveň i komediální zápletku. Neříkám, že bych mezi běžnými komediemi uděloval čtyřce symbolicky čtyři hvězdy, ale při porovnání všech dílů je tento jediný, na který jsem ochoten se opět někdy podívat a opravdu se pobavit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alvin a Chipmunkové počtvrté? To, těšil jsem se akorát na Jasona Leeho, který zde byl ovšem minimálně. Celé je to o to... no vlastně pořád o tom samé. Trojice něco provede, zametá to, aby to nakonec skončilo tak, že je všechno vlastně v pohodě a všichni se milují. Tohle už mě nebaví. Ani ta hudební stránka už nefunguje. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)
  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)

Reklama

Reklama