Reklama

Reklama

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

  • USA Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (více)
Trailer

Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. (Filmbox)

(více)

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $66,954,149Tržby Celosvetovo $101,379,287Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,456,977 //počet predaných kusov 130,021Tržby za predaj DVD v USA $10,408,716 //počet predaných kusov 531,454║ miestami tie kiksy ušli ale ako celok nie je to až tak ucelené a zábavné ako by si žiadalo /45%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proklel jsem pro vás dnešní den." A já idiot jsem se hodinu díval na to, kterak se naplňuje Murphyho zákon o tom, že může-li se něco pokazit, tak se to pokazí. Bylo mi za všechny zúčastněné hrozně trapně a přestože člověka většinou potěší, když slyší o cizím neštěstí, tak mě to tedy nebavilo. Navíc jsem si kromě chytání klokana žádného vtipu nevšiml a to je na komedii strašná mizérie. Za nejhorší však považuju to, že jako milovník šťastných konců jsem ho tentokrát rodince Super Cooperových nepřál a jen jsem litoval toho, že je ten krokodýl nezbaštil i s triem rozverných australských kovbojů. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Disneyho pásová výroba pořád umí. Přesně tak vypadá nezávadná látka pro celou rodinu a velká jména před kamerou navíc slibují zábavnou jízdu. Díky přívětivé stopáži to nestíhá nudit a dorazí Stiflerova máma, ale jinak je to děsně sterilní. Bella Thorne je fakt tlama, ale přiznávám, že ke konci jsem se tvářil dost podobně. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Povedená rodinka, kde Alexandr způsobí na jeden den naprostou pohromu pro ostatní členy rodiny. Docela milé a chytré. Rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Uletené a tak správne bláznivo komediálne... Snímok zabaví hlavne deti, no na svoje si prídu aj dospelí. Minimálne vo forme filmovej pohody, relaxu a občasného úškrnu. Lepší priemer. 65/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl někde přečíst, že tento film vyvrhla dílna Walta. Je to zřejmě koukatelné pouze pro snovou rodinku s hodně malými dětmi. Pro ostatní to bude pravděpodobně podobná sračka, jako to byla pro mě osobně. Čekal jsem legraci ve stylu jednoho extrémně zkurveného dne a dočkal jsem se pouze několika trapných chvilek, ze kterých se prakticky vždy nějak vybruslilo. Film je tak přeslazený a pozitivní, až vše působí velmi nudně. I přes krátkou stopáž se mi podařilo vydatně se nudit. Dávám ošklivou hvězdu a ani pořádně nevím za co. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nie nezbláznil som sa, len v rámci žánru "rodinná komédia od Walta Disneyho" som dostal presne to čo som očakával v podobe, ktorá bola sympatická, vtipná a svieža. A klišé je dnes všade, no nie? :) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Scénáristu týhle nepřiměřeně fekální rodinný záležitosti by měl někdo pořádně nakopat. Ideálně klokan. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Slabší čtyři hvězdy pro Disneyovku, která škobrtá jen ve chvíli, kdy se musí zavděčit i těm nejmenším (morálně). Jinak solidně gradující těleso, které nestíhá vzhledem k délce nudit a když přistoupíte na prostinký (byť pečlivě poskládaný) katastrofální děj (ve smyslu, že se skládá z katastrof) s absolutně sentimentálním super-pozitivním koncem, musíte uznat, že podobně dobrý hraný film pro děti a dospělé tu dost dlouho nebyl. I když v tomto případě je polovinou úspěchu casting dětských herců. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé. Carell ako obvykle bezchybný a Bella Thorne ako obvykle dychberúca. Inak je to rodinná zábavka, bez výraznejšej ujmy na zdraví. Nie je nudná a svoje chyby hravo maskuje popiskom rodinný film. Neždíma emócie, niektoré vtipy sú podarené a zároveň končí bez morálneho posolstva. Netvrdím, že som z toho padal na zadok ale viem si predstaviť aj horšie filmy pri ktorých môžem stráviť večer. A zase vždy keď sa herci typu Carell a Garner rozhodnú pre podobne ladený príde mi to v rámci toho čo robia naozaj dobre, ako pomerne sympatické rozhodnutie - spraviť niečo aj pre svoje ratolesti a koniec koncov všetky decká, neodchované na resident evil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní rodinná pohodovka o jednom špatném dni. Dějově naprosto jednoduchá komedie odehrávající se ve dvou dnech řešící rodinné vztahy a stojící především na situačním humoru a příjemné atmosféře. Je to dost americké, nechybí klasická šablona s klasickým happy-endem, ovšem na zlepšení nálady ideální. Jen ten Steve Carell by zasloužil více prostoru. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Celý snímek je pohledem do jedné americké rodiny v čele s malým chlapcem.Pohled na jejich jeden nepovedený den a přehodnocení svých priorit.Po komediální stránce mě film spíš zklamal,ale jako odpolední oddechovka,proč ne.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Milý, rodinný film od studia Disney. Jsou v tom emoce, je to roztomilé, vypadá to skvěle a jsou v tom zvířata, i když je škoda těch digitálních triků, bez kterých už to dneska nejde. Ale je fakt, že nechat Steva Carella nakopat klokanem asi není úplně jednoduchý úkol. Bavil jsem se a to jsem očekával. Příjemné a navíc krátké. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Oddychový rodinný film plný pozitivní nálady se sympatickým obsazením. Rozhodně doporučuju na nějaký chmurný den, hned zlepší náladu :) ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

V Americe je fakt zvykem chválit dítě i za to, že se nadopuje sirupem proti kašli a naprosto zničí divadelní představení? A rodina je přednější než ples s krásnou dívkou, která s vámi počítá a překousne i bledě modrý smoking? To jako fakt? Tak ještě štěstí, že žiju v Evropě. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sám som prekvapený, že také herecké hviezdy ako sú Steve Carell a Jennifer Garner stále berú aj role v takýchto filmoch, pritom na to nie sú určite vôbec odkázaní. Čo k tomu povedať? V podstate taká neškodná Disneyovka, ktorá je určite určená skôr mladším ročníkom. Ten humor bol často až príliš nátlakový a infantilný - a to je veru nemám rád. Ale občas sa vyskytli nejaké scény, ktoré pobavili (mňa osobne najviac scénka z autoškoly s mobilom). Ale inak to bola viacmenej úplne priemerná oddychovka, ktorá určite poteší viac dospievajúce deti ako dospelého diváka. Niekde na hrane 2 a 3 *, ale predsa len som dúfal, že keď už v tom hrajú Steve & Jennifer, tak to bude niečo aspoň o kus vyspelejšie. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Alexandr a jeho zkurvený, dojebaný, ale opravdu, opravdu dojebaně zkurvený den je bohužel rodinný film. Dietní (not so) crazy komedie. Hrany byly zahlazeny, zabroušeny, vulgarity důkladně anihilovány, až na pár výjimek, a tato prvoplánová plyšácká neškodnost mu rázně ubírá na komediálnosti. Carell půlku filmu jen nosí to batole, takže od něj si nic moc neslibujte. Vyloženě pobavily mě však dvě scény: Test v autoškole a hlavně high five mezi vitrínami, to jsem se vyloženě řechtal. Se smilováním tomu dám 3 hvězdy. Ze začátku jsem si byl totiž jistý, že to vůbec nedokoukám. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná americká komedie, která ničím neurazí ani nenadchne. Celá rodinka mi byla moc sympatická, příběh je trochu plochý a zápletka neoriginální. Nicméně I tak se na to dalo koukat a na nudné deštivé odpoledne je to super film, u kterého není třeba přemýšlet. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neškodná disneyovka s nezbytným rodinným poselstvím,která mě ale po úmorném pracovním dni nad očekávání pobavila.I takhle jednoduché rodinné filmy se dají dělat slušně...70% ()

Reklama

Reklama