Reklama

Reklama

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

  • USA Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (více)
Trailer

Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. (Filmbox)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (61)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní rodinná pohodovka o jednom špatném dni. Dějově naprosto jednoduchá komedie odehrávající se ve dvou dnech řešící rodinné vztahy a stojící především na situačním humoru a příjemné atmosféře. Je to dost americké, nechybí klasická šablona s klasickým happy-endem, ovšem na zlepšení nálady ideální. Jen ten Steve Carell by zasloužil více prostoru. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady jsem zase jednou někomu sednul na lep. Prvotním podnětem, proč jsem zasednul před Alexandra a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den, bylo doplnit si filmografii jednoho z mé herecké "top 10"......ano správně, jde o Steve Carella. Což o to, úkol byl splněn, ale nikdo mne nevaroval, že půjde o adolescentní střešťenost stylu Deník malého poseroutky. Nic proti,standardní Carell se sice nekonal, ale i nízkokalorické filmečky je třeba čas od času zařadit do jídelního lístku.......a v rámci svého kategorického šuplíku jde o celkem podařenou záležitost. Jelikož je opakování matkou moudrosti, tak ještě jednou: Steve Carell (Kouzelníci, Božský Evan, Noční rande) NE!!, dětský jogurt s kousky ovoce (Deník slabocha, Malí rošťáci, Prckové) ANO!! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Milý, rodinný film od studia Disney. Jsou v tom emoce, je to roztomilé, vypadá to skvěle a jsou v tom zvířata, i když je škoda těch digitálních triků, bez kterých už to dneska nejde. Ale je fakt, že nechat Steva Carella nakopat klokanem asi není úplně jednoduchý úkol. Bavil jsem se a to jsem očekával. Příjemné a navíc krátké. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Naprosto ideální rodinná pohodovka na sobotní odpoledne. Bohužel pro diváka, který si libuje v občasných brutálních, temných, depresivních a jinak ne zcela pohodově založených filmech, bude ta uchcanost a těžce přesladký konec asi přílišným oříškem, který nedokáže skousnout. Jinak je vlastně všechno v pořádku, herci jedou to svoje (dětští představitelé nejsou kupodivu tak otravní jak by se mohlo zdát) a hláška když se sere tak se sere tomu sedí víc jak hrnec na prdel, ale není tady opravdu naprosto nic co by běžný divák nevytušil desítky minut předem. Podíváním nikdo nic nezkazí, párkrát se člověk i zasměje, nicméně na druhý den si budete jenom lehce pamatovat, že jste něco takového viděli a za týden film z hlavy vymizí úplně. Neškodný nadprůměr za 60% ()

Druury odpad!

všechny recenze uživatele

za prvé, začalo mě to srát od chvíle, co jsem zbystřil, že ten hlavní šulinek šišlá jak malá kunda! dále.. To bylo všechno tak trapně nepřirozený a předem očekávaný, že jsem byl nakonec uplně nasranej, že jsem to dokoukal do konce! jak tomuhle někdo může dát třeba 4* ???? to si ze mě děláte prdel! nevtipná absolutně americká sračka sraček. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Steve Carell a Jennifer Garner chodili na stejnou vysokou školu v Ohiu, na "Denison University" v Granville. Carell promoval v roce 1984, Garnerová v roce 1994. (Amarria)

Reklama

Reklama