Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Recenze (67)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V tomto príbehu bolo oveľa viac, ako to je vidieť na snímku. Herecky je to slabší priemer až na N. Cage, ktorý tu aspoň na malú chvíľu ukázal, že ešte nezabudol hrať. Kvôli tomu (po prvom videní) slabšie tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že tady lidi hodnotí spíš slovní spojení "čestný politik", než samotný film. Přitom konečné vyznění příběhu tohle spojení taky zpochybňuje. Je to smutné komorní drama člověka, který má moc a svědomí. Je to slušně natočené, s dobrým hudebním podkresem, místy jemné a citlivé, místy schematické a naivní. Cageovi psí oči občas nadmíru a na této databázi silně podhodnocené. Dost možná pro tu dvacetiletou vládu prasat, která devastuje ideu občanské společnosti v našich končinách. Dávám čtyři, abych trochu vyrovnal to zdejší nebe jednohvězd. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek, jenž by mohl z fleku být nasazen na Festivalu ospalého diváka. Zmatený Cage exceluje ve filmu, kde se nic nestane, nic se neřeší a který existencialisticky klopýtá od ničeho k ničemu. Sledujte nezáživný příběh politika, který chvíli zahýbá manželce s jednou paní, poté s druhou paní a do toho chlastá. Přejeme příjemnou zábavu, u vstupu do sálu si nezapomeňte vzít alespoň jednu plechovku lahodného energetického nápoje, který náš festival plně sponzoruje a který vám u tohoto dalšího Mikulášova majstrštyku předvede své kvality. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

No...takhle nějak si představuju House of Cards, ale o několik levelů výš. Tady je Cage, jak běhá, Cage jak se líbá ve výtahu, Cage jak souloží (myslím že 3x) a pak ho vyšplnouchne tak, kterou v reálu miluje, má za manželku jinou a ta milenka to chce zkusit znova se svým současným manželem, kterýho chtěla opustit, to nevymyslíš....a to je snad to jediný, co o Ceně moci můžeme říct. Nevím, jestli to má nějaký reálný základ (mimo té plošiny), ale pokud ne, tak je to totálně nezajímavý a pan režisér / scénárista, si zaslouží tečku mezi oči... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage není špatný herec, ale už dávno vypadl z první ligy. Jeho každoroční zásoba béčkových snímku už se stala jakousi tradicí, která né a né skončit. Sice jeho filmy už nějakou dobu poctivě přehlížím, ale Cena moci se mi nějakým způsobem dostala pod ruku-bohužel....... Ceně moci chybí hlubší a působivější příběh. Ukázka toho, jak strastiplná byla cesta do senátorského křesla je pro diváka víc něž otravná. Člověk by řekl, že tolik osobním krachů a selhání, rodinných peripetií a kostlivců ve skříni vede akorát tak k sebevraždě. Ne však v americe, tam je to minimální základ, jak zformovat a zocelit člověka, který později uspěje v politice..... ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Pri mojom hodnotení som prižmúril obe oči. Niky sa snažil opäť dokázať, že vie hrať. Lenže to že hráte starého keď ste starý umením nie je a smokliť po väčšinu filmu je pre diváka skôr únavné než zaujímavé. Slabučký film, takže vlastne Kejdžov štandard posledných rokov. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

25% - komentář 20ti slovy: Být v popisku napsané, že se jedná o nezáživnou politicko-vztahovou kecandu, tak mě ani Cage nenaláká a to ho mám rád. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Cage píchal černou vopici a neudržel ptáka v kalhotách, to sralo jeho příšernou manželku a celý to peklo se míchá s vybouchlým deep horizontem. Takže jde o tohle: Colin Pryce sere všechny kolem, a i když u toho vypadá jak bůh zařídím cokoli, tak je to pořád jen takovej ten týpek, co se honí za vlastním ocasem. No a na tom ocasu mu sedí ta poločerná čubka. Díky tomu všemu se z toho celýho blbě přeloženýho dramatu stává fraška o hovně, to mě sere a proto to takhle potápím. Fuck. Off. Mrdat černý děvky namočený v ropě. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Sice jen hodina a půl, přesto předlouhým dojmem působící drámíčko o životní kapitole jednoho standardního, málo významného politika. Dost nezáživné a nepřekvapivé. (15%) ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem málo, díval jsem se jen kvůli Nicolas Cage. (i když točí poslední dobou braky, dle mě je to dobrý herec). Příjemné překvapení, jako vždy skvělý dabing Mahdal (jeden z mála, co mám raději než orginál). Pro českého diváky možná trochu obtížně pochopitelné zákulisí amerického volebního systému. Ani tak nezáleží co uděláte, hlavně že se prezentujete jako správný američan (věrný, věřící, s rodinou a domkem s bílým plotem). ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě rozesmál plakající dobrosrdečný politik, nevěrník Nikolas, a odhalil mi slabý směr filmu. Zápory: směšný politický příběh, střihlý manželským trojúhelníkem s pozadím eko katastrofy. Cage nemá nějak štěstí na slušný scénář. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda. Myslela jsem, že se bude rozebírat nějaké ekologické téma. To sice provázelo celý film, ale spíš okrajově a jako laciná kulisa pro osobní životní eskapády jednoho neúspěšného politika. Začátek filmu ještě dobrý, ale jak se vše začlo točit jen kolem, rozvodu, podvádění, chlastání, děvkaření, atd. tak jsem s filmem ztratila jakýkoli sympatizující postoj. Cage se mi v téhle roli ani nelíbil. Nevěřila jsem mu to. Jeho psí oči se hodí na romantiky a nějaké hlubší charakterní role. Ne tuhle naprosto zbytečnou břečku. Ztráta času. Nejpůsobivější na celém filmu byl jeho trailer. Samotný film už takový nádech neměl. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

ak budete mat na to naladu tak aj 3 *** date. nieco tomu chybalo, ako celok plytke, par momentov tam bolo. neprofesionalny scenar. okolo nicolasa je uz asi iba dost amatersky team, asi sa boja uz s nim spajat svoje meno. Wendell Pierce dost vytrcal nad ramec toho celeho. ()

Zahir odpad!

všechny recenze uživatele

film uplně o ničem, mimochodem, všimli jste si, že kdo je černý a kdo bílý nejvíc řeší neběloši? pustil jsem si o víkendu dva filmy a v obou dabuje Bohdan Tůma pět černochů, dva soudce a jednu manželku lovce ústřic.. proč? ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Jak je snadné člověka změnit (peníze, moc, člověk) bez těchto věcí by byl svět mnohém lepší. Jinak film jako takový, docela nuda, film nemá téměř nic čeho by se divák chytil. Jediná kladná věc je docela slušné obsazení. Myslím tím Nicolase Cage. // viděno na DVD: 29% ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Profesionálně natočený, i když dosti nudný a zdlouhavý pohled do zákulisí politiky a jejích mechanismů, jenž by se bez problémů dal nasadit i na naše poměry. Závěrečný projev definitivně ukazuje, že politik je tu ve skutečnosti jen proto, aby odlákal pozornost davu od lidí, kteří skutečně rozhodují, co se v dané zemi stane. A pointa filmu mě jen znovu utvrdila v přesvědčení, že kdyby mohly volby něco změnit, byly by dávno zakázané. Pan Cage se zde opět dosti zručně ujal svého oblíbeného charakteru antihrdiny, kterému jsem ze srdce přál vše, co se na něj sesypalo. Podobnost se skutečnými současnými politiky je čistě náhodná:-) ()

Reklama

Reklama