Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co proti tomu všichni máte? Náhodou je to výborná sci-fi komedie se strhujícím výkonem grandiózního Nicka v kleci! Ptáte se co to zase melu za hovna? No tak uvažujte co by to asi mohlo být za žánr, když se jedná o film ve kterém Cage hraje čestného politika?! Brečí, klopí oči, filozofuje, chlastá a bojuje za rovnost pro všechny. Normálně bych takovej typ filmu vyodpadoval z gustem, ale já se co chvíli musel chlámat a plácat do kolen. Výborně jsem se pobavil a proto ty 3* vím, že takhle ten film asi působit nemá, ale tak co už...55% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil. Cena moci je taková, že přefiknete roztleskávačku a svoji asistenku, za což zaplatíte i nadále fungujícím manželstvím a vyhranými volbami? No, to by mě teda složilo... Úplně vidím, jak se studenta prvního ročníku politologie ptají, proč zrovna politika, a on odpovídá, protože kdysi viděl Cenu moci a řekl si, že to bude príma život. Nemám nic proti jednoduchosti, co mně ale vadí hodně je zbytečnost. Vlastně nejvíc jsem se pobavil až u zdejších komentářů typu "kdyby to byla produkce HBO, je to červený." Je jedno, jestli myslíte film nebo řepu, obojí je k smíchu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage civí do zrcadla, Nicolas Cage otevírá lahev něčeho ostřejšího, Nicolas Cage řídí, Nicolas Cage se probouzí. A všechno mu docela dlouho trvá. Mezi tím vším vnímáme docela mdlé dialogy a příběh, kterak se chce jeden kongresman vydrápat výš. Ale jde na to poměrně bezzubě. Když si vzpomenu na Spaceyho manipulátora par excellence z House of Cards, což je látka dokonale zrežírovaná a scenáristicky vypiplaná, je tohle utahaný suterén. Austin Stark kupříkladu produkčně dohlížel na solidní feel-good kousek Infinitely Polar Bear, ve kterém Mark Ruffalo bojoval s maniodepresivní psychózou. Sympaticky ubíhal, ale Stark si z toho do svého filmu moc ponaučení nevzal. Jeho celovečerní debut je utahaný, nezajímavý, triviálně uchopený. Přitom mnohými odepisovaný Cage nehraje vůbec zle, občas dokonce lehce připomene své solidní role z osmdesátých a devadesátých let. Mít kolem sebe kvalitní spolupracovníky, myslím, že by ještě dokázal moc mile překvapit. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Austin Stark je reziserska lama! Teda tak nezazivny, nudny film som uz dlho nevidel. Dejova linia je v uzadi, nic sa tam dohromady nedeje, a Nicolasovi Klec /8 mm, Hadi oci/ sa nedari ziskat ani jedno slavnejsie meno, a tak sa trapi sam. Herecke vykony mdle a slabe, scenar je tiez slaboduchy, dialogy sa pomaly az nedaju pocuvat. No nic, pan Klec ma velmi dobre nakrocene spadnut do tej istej zumpy, kde isty Seagal toci svoje "filmove skvosty". Smutne : 0 % ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Politice nerozumim, nebaví mě, sere mě. Takže aby mě politicky laděný film zaujmul, v lepším případě nadchnul, musí to být nadstardantně kvalitní dílo. Třeba něco, o co se pokouší serial House of Cards. Nejlepší je utáhnout to na perfektních výkonech herců, v tom nejlepšim případě jednoho herce. Takže nevim jestli volba Cage byla ta správna, vyhledem k tomu v jakých bracích poslední desetiletí hraje. Na druhou stranu si nemyslim že on by byl problémem tohodle filmu. Ten bych hledal uplně jinde.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie začalo v júni 2014 v New Orleans. (kacer4)
  • Príbeh sa odohráva na pozadí skutočnej havárie ropnej plošiny Deepwater Horizon v roku 2010. (kacer4)

Reklama

Reklama