Reklama

Reklama

Jack

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2010, 1 min

Režie:

Drew Daywalt

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tahle holčička ( Abigail Daywalt ) má kolem sebe tolik zla a ani to netuší. Ze snímku There's No Such Thing víme, že má bubáka pod postelí a tady jí pro změnu leze do pokoje jinej parchant. Navíc má nehoráznou smůlu, protože její papá (předpokládám, že je to Daywaltova dcera) točí jednu sračku za druhou (velký množství stupidních kraťasů). Jen zřídka kdy jsou jeho snímky alespoň průměrný, ale i vyjímky se najdou. Tohle není zlý, ale taky o ničem. Možná by to obstálo líp jako reklama ( třeba na bezpečnostní dveře ). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A to bylo jako všechno? Drew Daywalt je opravdu OCAS mezi režiséry krátkometrážních kousků, ale tentokrát to nevypadalo zas až tak zle. Proč? Protože to bylo krátké a nestačil nic zmršit. Na druhou stranu mnoho zajímavé opravdu v té minutě nabídnout nestačil. Nicméně bych chtěl pochválit práci kameramana, která konečně přinesla jistý pokrok (oproti jiným shortům). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je zvláštne komentovať niečo, čo má samosebou zhruba pol minútu čistého filmového času. Nejde o žiadny nemý film s pred 120tich rokov, ale o niečo, čo v dobe dnešnej vyvodí skôr úsmev. Horor, iba v tej maske. ()

Reklama

Reklama