Reklama

Reklama

Příběh se odehrává v bouřlivé pohraniční oblasti Arizony a Mexika. Manželka bývalého šerifa Arizony je zabita na vlastním ranči. Zdá se, že do její vraždy je zapleten Mexičan, který nelegálně překročil hranici do USA. Fakta o tom, kdo za tragédii nese skutečnou vinu, jsou tak složitá a nejasná, jako problémy a napětí mezi lidmi žijícími na obou stranách hranice. Oba šerifové, jak bývalý (Ed Harris), tak i současný (Aden Young) hledají odpovědi a jejich životy se navždy změní. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě samotného překvapilo, jak mě tenhle film zaujal. Příběh je celkem jednoduchý a přímočarý, herecké výkony nejsou oslnivé, není to ani nadmíru brutální, erotika je zde v podstatě nulová, ale je to krásně lidské a herci právě civilními výkony dodávají celému filmu ten správný look. Dobře se mi na to koukalo, už i jen proto, že to nebylo zbytečně emočně vyhrocené. A to klidně mohlo. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Westernem bych tento poměrně silný příběh z mexicko-americké hranice nenazval. Jedná se o čistokrevné drama, bohužel natočené zcela konvenčně. Nebýt slabého scénáře i režie, natož v mnohých scénách rušivé hudby, mohl se z Frontery (= Hranice) stát mnohem reprezentativnější přírůstek do početné skupiny snímků s podobnou tematikou. ()

Reklama

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tak tady si myslim,ze by si zaslouzilo lepsi hodnoceni ale každého věc. Me se to teda dost libilo a herec Michael Pena si u me nasel místo a da se rict,ze když zjistim,ze tam hraje on,tak se na to rozhodne podivam.....teda když to nebude komedie. Jinak toho typka zase tolik neznam ale par filmu jsem s nim videl a dobry. Ed Harris? bombardak jako vždy. Film ukazuje jak jak to mají Mexici i Amici tezky ale radeji bych byl na te Americke strane brehu. Bylo to napinave,smutne a libove zahrane od hlavnich hrdinu....doporucuji ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíš než western je to drama z americko-mexické hranice s kriminálním nádechem. Westernová je snad jen poslední scéna a následný hudební motiv. Ale i tak mě to bavilo. Je pravda, že zápletka je prvoplánová, film se vyhýbá jakýmkoliv zvratům a vypjatým scénám i ve chvílích, kdy jsou potřeba jako sůl. Nicméně v mých očích to zase nebylo tolik na škodu, na čemž má největší podíl Ed Harris. Tenhle chlap se pro sedlo a kolty narodil, stejně jako třeba Costner s Eastwoodem, a je velká škoda, že těch westernů má na kontě relativně málo. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NAJDE SI DOBROU PRÁCI. VYDĚLÁ SPOUSTU PENĚZ. VŠE BUDE SUPER.....“ /// O tom, že mexickej imigrant, kráčející přes hranice, to nemá lehký. Příběh pitvá víc věcí. Většinou je spojuje zoufalství a lidská špína. A na to, co všechno se tady stane, to zas filmařsky takovej zázrak není. Myslím, že to rejža nedokázal ukočírovat a zvolit správnou cestu k mojí filmový (dramatický) duši. Takže 3*, což je spíš zklamání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč ten vo těch indiánech už jsem slyšel. 2.) Nebaví mě ty vymyšlený kokotiny. Mám rád realitu. 3.) Thx za titule ,,Dalfor“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v okolí mesta Albuquerque, ktoré je najväčším mestom v americkom štáte Nové Mexiko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama