Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Průměrná úplatovo-úkolová žánrovka s bohužel nadprůměrně vysokým obsahem dějové lacinosti. Pár scén a zajímavých momentů se tam najde, takže na jedno zkouknutí proč ne, ale jelikož jsem předlohu neviděl, tak jsem čekal lepší podívanou. Jestli je stejně tupá jako tohle, tak si ji i vzhledem k mé nechuti k Asii mile rád odpustím. 55% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož se nám záhadná thajská hra sestávající z 13 čím dál zvrácenějších úkolů přesunula do Ameriky. Zběsilé řádění zůstalo, ale (nejen) ten prapodivný konec z originálu byl eliminován - respektive nic nevysvětloval a neodhalil, přestože se v průběhu v pozadí trošičku zapátralo (čili víme, že podstata a historie byly úplně jiné). Ve výsledku vůbec nešlo o zatraceníhodný remake / variaci. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel , no toto sa mi páčilo. Dravé od začiatku, nápad skvelý a prevedenie výborné.Po krvavej stránke samozrejme žiadna sláva až na pár motorkárov ale inak som sa bavil. Herci hrali skvelo a moju pozornosť to udržalo dokonca kde som bol zvedavý ako to dopadne. Akurát na konci sa zachoval hl hrdina ako idiot ja by som prachy bral a nepýtal sa nič. U mňa zaslúžené 4*. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tento americký remake původní thajské pecky mě bohužel nenadchl tak, jak by mohl, respektive vzhledem k výbornému námětu měl, a to hlavně ze tří důvodů. Za prvé mě zklamalo vyloženě televizní zpracování, kdy mi to prakticky ve všech filmařských ohledech připadalo jako třináctí díl sedmé řady jakéhokoliv krimi seriálu. Dále musím určitě zkritizovat ne zrovna povedený casting, kdy naprostá většina zúčastněných herců podává sakra mdlé výkony, o jejich nesympatičnosti a nevýraznosti ani nemluvě a co se týče přímo role hlavní, Mark Webber není vážně borcem, který by utáhl film a zde to v plné kráse jen potvrzuje. A za třetí negativum považuji úplný závěr, kdy se ústřední hrdina sice zachová čestně, ale zároveň tak nelogicky a hloupě, až to snad musí většinu diváku nasrat. Zbytek ale jinak působí jako docela fajn zábava, což z toho dělá ve výsledku alespoň průměrnou podívanou. Jednotlivé úkoly totiž nenudí a jsou i poměrně nápadité, i když mnohem více tvůrčí odvahy by tedy rozhodně neuškodilo, celé to má jinak i opravdu hodně svižný spád a sem tam se dostaví povedený nečekaný zvrat. Nicméně opakuji, s tak parádním nápadem, co se zápletky týče, z toho jednoduše měli amící udělat hvězdně nabušenou jízdu, která by všem urvala palice, a ne televizní jednohubku s ustrašeným režisérem bez koulí. Tento remake si zkrátka k originálu ani nečichne a je to vážně obrovská, nevyužitá šance na vytvoření parádní pecky. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Není lepšího vstupu do dne, než pozorovat slušně vychovaného administrativního pracovníka, kterak konzumuje mouchu a dostává za to zaplaceno! Slušňák se během jediného dne začíná transformovat v ďábla, jež je upocen jak prase a zrakem svým tiká sem a tam v tak krátkých intervalech, že jen pacient na odvykačce by mu dokázal sekundovat. Naštěstí náš hrdina má prostoduší milenku, jež se domnívá, že partner je pouze nervózní z večerního zásnubního večírku. Divák by si měl ze snímku odnést dva základní poznatky - nejezděte v noci na skútru a nastavte si nové vyzvánění! 87% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama