Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (227)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na celkem jednoduchý zápletce, která co deset minut získává nějakou tu dějovou kudrlinku, takže než se dojede do finále je z filmu docela poveden kudrnáč. Krapet akce, krapet humoru a docela větší krapet neorotodoxnosti vydrží bavit po celou dobu svý existence na televizní obrzovce. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Carnahan nie je Shane Black, ale celkom solídne mu v tejto divočine dýcha na chrbát. Hlášky, bizarné postavy, dejové zvraty prinášajúce hrdinovi ďalšie a ďalšie shitstormy. Navyše sa Carnahan ako režisér konečne upokojil a prestal lomcovať kamerou. Čistá radosť... len som si celý čas vravel, aké by to bolo, keby si Wilson a Pine vymenili úlohy. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Když už si jako katalyzátor své nechuti vůči studiovému systému vyberete nezávislou, anarchistickou jízdu napříč městem andělů, nebylo by možná na škodu zachovat se k postavám trochu (ne)lidsky a dotáhnout tu nepříčetnou smršť průserů do údernějšího konce. Chápu, co tím vyzněním Carnahan sleduje, ale v poslední třetině do toho začne našlapovat až moc okatě a předvídatelně. Na druhou stranu, nepopírám chuť si to pustit klidně znovu. 3 a ½. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná stylová akčně-komediální jízda, od které bych to vůbec nečekal. Patrick Wilson hraje životem ošlehnutýho člověka, Chris Pine tu na oplátku hraje naprosto poctivýho magora. Celkově vzato road limousine taxi trip, na který asi jen tak nezapomenu. Vlastně to nebylo ani tak moc vtipný, jako spíš cool a já jen doufám, že tenhle film se do světa rozšíří, co nejvíce, protože si to maximálně zaslouží. ()

T2 

všechny recenze uživatele

kĺbko bláznivých a dobrých nápadov ale opäť v nie moc kompaktnej réžii Joe Carnahana, Patrick Wilson to ale koľko toľko utiahne, nuda nehrozí /55%/ ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Naneštěstí musím konstatovat, že mne neuspokojila kompletní narace lineárního děje a stejně tak exaktní dichotomie jednotlivých procesů, kteréžto degradovaly podstatu kategorického sylogismu... ha, už jste se lekli, že budu psát jak buzerant, že? Žádný takový. My primitivové to máme jednoduchý. My dělíme filmy na dobrý a na piču. A tenhle kroužil kolem nabobtnanýho poštěváku stejně jak moucha kolem nekvalitně vytřenýho věnce. Análního věnce, ne věnce na dušičky. Prvních dvacet minut to bylo docela fajn, ale pak jsem si to pustil a šlo to do sraček. A to bývám k obdobným kravinkám zpravidla shovívavý, nicméně z tohoto fekálu mám pocit, že někdo prostě nakráčel do nejbližšího ústavu, vzal o svačinový přestávce nějaký náhodný retardovaný děcko bokem, dal mu do rukou skicák, zelenou voskovku a dvě prázdný temperky, načež mu pověděl, že jestli do pěti minut nenamaluje nějakej scénář, tak půjde spát bez večeře. A ty vole on to stihl! Kdyby aspoň Džesyka ukázala kundu. Místo toho ukazuje hovno. Který nikdo vidět nechtěl. Achjo. Holt si dneska budu muset vyhonit nad záchodovou mísou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLEJ DNESKA PRO MĚ PRVNÍ POSLEDNÍ A JÁ MOŽNÁ SÁHNU HLUBOKO DO KAPSY A NECHÁM TVŮJ ŠESTITISÍCOVEJ BOLEHLAV ZMIZET."… /// Stretch a jeho život, kterej stojí za hovno. Zábavně podaný trable, proložený vodvozama starejch hereckejch bardů či životníma historkami, který si (bych řek) Patrick Wilson neskutečně užívá. Prekérky se nabalujou, jeden průser vede k dalšímu, má to dobrý tempo a je to překvapivě optimistický, takže přivírám (obě) víka a flákám 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju mejdany, kde můžu v jedný místnosti sledovat sexuální dráždění sněžnýho levharta a v druhý se účastnit orgií amputářů. 2.) Budu hercem. Odjíždím do L.A. 3.) Thx za titule ,, iq.tiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečně divoká road movie jízda, při které mi oči vyskakovaly každou minutu z důlků ! Čekal jsem akční film a dostal jsem perfektní thriller na téma: závod s časem, který osobně miluji a preferuji, pač tyhle flicky mi vždy vlijou adrenalin do krve. Plusem je rozhodně neočekávaně velká účast známých herců, doporučuji si nic nečíst, nezjišťovat o to více budete překvapeni, dále dialogy!! v jednu chvíli neuvěřitelně inteligentní či vypjatě vygradované a hned v zápětí velmi vtipné a zábavné, že jsem líbal pomalu koberec! Chris Pine zde zahrál zřejmě svou životní roli, takhle šíleného a mysteriózního chlápka, člověk nevídá denně. Jazyk mám na stole ještě teď, překvápko roku. 80% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ále néé ... tohle mě zklamalo. Film spadá do nějakýho sub-sub-ranku kde týpek pobíhá po městě, řeší mraky průserů a má na to omezenej čas. Akce spíš trapná a celý to působí jak z 80. let. Zápletky nudný a hlavně , celý je to prostě nuda. Malej film s malou zábavností na kterej za 10 min zapomenu. Na druhou stranu fajn oddechovka pro celou rodinu, kterou haranti nepochopí a budou vám skákat po hlavách. Prostě "filmovej výstřel na prázdno" ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carnahan´s Carnage Carmageddon Carnival... Cokoliv si přejete. S touto kouzelnou větičkou ve vínku měl být režisér během své „crank“ jízdy odvážnější, vtipnější i nápaditější, takhle si za pár dnů na jeho limo-driver-nádu málokdo vzpomene. Navíc jsem měl u většiny postav problém s obsazením. Wilson byl navzdory předpokladům minutu od minuty přesvědčivější, ale proč proboha Pineovi někdo nabulíkoval, že je zajímavý v rolích podivínských záporáků? Mimochodem, v roce 2014 to byl druhý film, kde sám sobě vrazil pěstí a já říkám jen houšť, Christophere, jen houšť.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nápadmi prešpikovaná nespútaná jazda plná originálnych nápadov, šialených situácií a cool postáv, proste Carnahanov štýl v plnej paráde! Neúprosný scenár, plný násilia, nadávok, čakal som trošku viac čierneho humoru a náhodnosti v scenári, ale aj tak veľmi štýlovo vykonštruované a pochváliť musím aj vydarený záver. Dúfam, že podobné žánrové chuťovky (aj keď bez šance na megaprofit) bude Carnahan pre nás divákov točiť aj naďalej. 75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Člověk se občas diví co za kusy střevních chuchvalců se dostanou do kina, ale že tahle luxusní jízda limuzínou nesežene distributora? Pche. Carnahan natočil srdrcovku s kámošema z branže, o řidiči limuzíny co chce být herec (klišé) a ranám osudu, které na něj všemohoucí Chris Pine uvalí. Ten si mimochodem střihl dalšího z nekonečné plejády sympatických vymaštěných exotů (vizáž ala Spider Jerusalem před sjezdem z hory) a skoro dosahuje dosud nepřekonané kreace nacistického zvrhlíka ze Sejmi eso. Patrick Wilson si užívá konečně pořádnou roli a přál bych mu jich víc. Zaslouží si je. Jessica Alba po dlouhé době fajn a neotravná. No a nezapomenutelné cameo jistého Hoffa. Hasselhoffa. Výborná spleť hlášek, akce, humoru a také zadostiučinění. Tahle štreka sedla. - Kdo ztloustne kolem krku? - Sexy lidi. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který chtěl pološíleným vtipným bizárem, ale přitom mě svou trapností a režisérským pozérstvím s*al každou minutu čím dál víc. Příběh je vycucaný z prstu, Patrick Wilson zapomněl doma charisma a všechny postavy jsou tak odporně nesympatický, že jsem vážně uvažoval nad tím, že to nedokoukám. A k takové události u mě dochází maximálně jednou za deset let. Když vám ve filmu nefunguje ani rádoby vtipné cameo Davida Hasselhoffa, tak je něco hodně špatně. Hvězdičku dávám jen z předešlé úcty ke Carnahanovým filmům. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní Carnahan znovu upevňuje svou pozici v top 10 žebříčku nejzábavnějších hollywoodských tvůrců. Vyměňte Stathama za Wilsona, přidejte tunu koksu na úkor mlácení se, okořeňte všechno údernou sebeparodií žánru akčních komedií, a recept na nového Kurýra je rázem na světě. Nikdo by to neuvařil líp. Osobitěji. Provokativněji. Takže výdech, je to naštěstí pořád ten stejný člověk, co napsal kulervoucí úvod ke comicsové Kick-Ass dvojce. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ray Liotta? Liotta ťa chce zabiť!..." Mám rád tieto filmy, kde je hrdina pod obrovským tlakom a skáče z jedného problému do druhého a ani to nemusí byť komédia. Nie je to dlhé, film zbehne ako voda, stále sa tu niečo deje a P. Wilson je sympaťák, ktorý mi stále pripomína P. Newmana v mladších rokoch. J. Alba je dosť hviezdne meno na to, aby sedela za počítačom, preto som ten záver predvídal, ale inak fajn jazda. 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan točí filmy pro radost. Jeden z mála režisérů, který se nestihl zaprodat Hollywoodu. Umí filmy napěchovat jak správně dávkovanou akcí, tak sympatickými postavami a hlavně nechce diváka nudit. Šofér není zcela určitě jeho nejlepším dílem, ale výborná camea a Patrick Wilson z něj hodně solidní podívanou rozhodně dělají. Být řidičem limuzíny v LA může být určitě zajímavé. 65% ()

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama