Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(18)

Veřejný ochránce se s pomocí senzibilní středoškolačky, která byla před lety svědkem vraždy svého otce, snaží otevřít oči slepé spravedlnosti. (Netflix)

Recenze (17)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Napínavý kriminální seriál z prostředí soudních jednání. Velmi zajímavě udělaný příběh, krásná ukázka toho, že změna člověka k lepšímu je možná :-) Dvojici to spolu velmi sluší, Lee Bo-yeong je velmi sympatická herečka. Lee Jong Suk je roztomilý, ale hlavně se mi velmi zamlouvá charakter jeho postavy. Bylo velmi zajímavé nahlédnout do právního systému jiného národa (i když pouze okrajově). Příběh je velmi chytlavý i díky tomu, že se zde vyřeší více příběhů právě ze soudních jednání. Dvě postavy,které mě vždy rozesmály už jen svou přítomností na obrazovce - právník Cha (to co mu tady provedli s vizáží...to se prostě musí vidět :-D) a soudce Kim (Kim Kwang Kyu - je vtipný prostě sám o sobě a je úplně jedno jakou roli hraje :-) ) ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to dvakrát a napodruhé mě to bavilo stejně hodně, jako když jsem to viděla poprvé. Mám strašně ráda ústřední dvojici, kteří, i přes věkový rozdíl, spolu opravdu působí jako pár. Ne jako v jiných korejských seriálech, kde je celý vztah založen na nekončícím pláči. Všechny postavy se chovaly logicky a pochopitelně - včetně záporáka. Jistě, dalo by se tu najít několik věcí, které třeba nejsou úplně stoprocentní - jako například hodinky hlavního hrdiny - ale tady se to krásně ztratí a vůbec to neruší. Dokonce i ten nadpřirozený prvek, který tu byl, působil naprosto přirozeně a má svůj smysl a funkci v příběhu, což také nebývá vždy pravidlem. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Velmi oceňuji, jak se postavy chovaly. Vážně. Už dlouho jsem neviděla tak dobře napsané postavy. Hned se těším na další práci paní scénáristky Park Hye Ryun. Není to příběh, u kterého budete lapat do dechu, není to příběh, ze kterého vám bude tlouct srdce jako zběsilé, a není to příběh, který by působil jako nastavovaná kaše (pozor, je to korejský seriál, takže tím skládám svou poklonu!). Má to své dojemné chvilky, veselé i roztomilé. Pokud vás zajímá, jak to chodí v Koreji v soudnictví, a pokud se chcete odreagovat nad něčím kvalitnějším, doporučuji. Přeloženo. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Osobne som sa pri seriáli viac nudila ako zabávala. Nad niektorými scénami som len krútila hlavou. Hneď na začiatku je obvinená stredoškoláčka z pokusu o vraždu spolužiačky a na súdne pojednávanie príde sama autobusom, to už presiahlo aj moju benevolentnosť k detailom. Dej sa dal pokojne zhustiť do polovice počtu dielov, aj keď po hereckej stránke mu nemám čo vytknúť. Možno keby som ten seriál sledovala v roku výroby, bolo by hodnotenie iné, ale teraz mi iba ukázal, akú dlhú cestu prešla JK produkcia za posledné roky. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem překvapený a zároveň nadšený. Neviděl jsem moc takhle dobrých hereckých výkonů jako v podání Lee Bo Young, Lee Jong Suka a Yoon Sang Hyuna. Seriál z právnického prostředí měl výborné soudní případy, nebylo jich málo, ale zase ani moc a dobře propojovali právě probíhající problémy hlavních postav. Dorama, která perfektně ukazuje nemilosrdnost zákona. Pravda vítězí... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V dôsledku vysokých hodnotení zvýšili počet epizód z pôvodných 16 na 18. (Chinese Ashio)
  • Na konci druhého dílu (1:01:00) se u soudu Jang Hye Sun (Bo-yeong Lee) podívá na Park Soo Ha (Jong-Suk Lee), za kterým nikdo nesedí. Další díl však začíná stejnou scénou s tím, že za Park Soo Ha sedí už nějakou tu dobu Cha Kwan Ho (Sang-hyun Yoon). (Denila)

Reklama

Reklama