Reklama

Reklama

Epizody(7)

V rámci nezávislé produkce kanálu Discovery vznikla první řada nového seriálu o přírodních zajímavostech. Autoři cestovali přes tři roky po americkém kontinentu, od mrazivé yukonské oblasti, bujných lesů Belize, po zasněžené vrcholky Skalistých hor a vyprahlé pouště jihozápadu, aby vám přinesli důkazy o tom, že na tomto obrovském světadílu s nebezpečným terénem a zuřivým počasím vládne přírodní zákon o přežití těch nejsilnějších. V horách se setkáte s medvědy grizzly, na pláních uvidíte bizony, v řekách naleznete vydry, bobry a sumečky velké, v lesích narazíte na vlky obecné a u pobřeží zahlédnete kladivouny. Dosud neodvysílané scény zachycují plachého jaguára žijícího v mexické poušti a odvážné grizzly, kteří se potápějí do hloubky přes šest metrů, aby na Aljašce ulovili lososy. Časosběrné záběry proměňují nejdrsnější počasí tohoto kontinentu ve vskutku pozoruhodné obrazy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vidět dokumentární sérii o Severní Americe v Severní Americe na Animal Planet přináší zajímavý zážitek z pohledu diváka i proto, že si hned můžete někam zajet. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Je super že dnešná technika nám dovoluje posúvať hranice aj v oblasti filmu a dokumentárnej tvorby. Zábery doslova vyrážajúce dych a veľká česť autorom za ich vytrvalosť, toľko skvelých záberov musí zabrať možno aj polku života:). Odporúčam ísť do 1080p, nazdar ()

kjakob 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejkrásnějších dokumentů s vypovídací hodnotou, který ukazuje přírodu v dramatických momentech nikoliv nepodobných těm, které známe z hraných filmů. 95% ()

Reklama

Reklama