Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Eva Holubová...... takovou sračku ji nabídli uvádět. Hnusní, oplzlí dementi v ulicích.....ještě asi nedostali přes držku. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád vše NOVácké a Evu Holubovou obzvláště, tak toto se celkem povedlo, tady jsem se skutečně párkrát i zasmál, což se o jiných konkurenčnich pořadech na různých tel. kanálech říct nedá, hudební vložka (pecky 60s) taky výborná:-) Na pořad sem narazil zcela náhodně, takhle při zapnutí vize jednoho dne pozdě večer (kdy jsem ani neměl tušení že něco takového se tu vysílá) a ted už vím, že určitě ne naposled:-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsou jednou postarší "sígři" ve výslužbě, měli by v ní zůstat: Měli by zůstat u dechovky, pletení a vnoučat a nebýt pro ostudu na televizních obrazovkách. Kdyby ovšem vehementně byli proti a stáli si za svým, že chtějí pobavit národ, tak by neuškodilo jít na stará neohebná kolena studovat herectví, aby mně za ně nebylo dvojnásob trapně, jak tam ochotničí před skrytou kamerou. Scénky vyšeptané a nepřirozeně podané. Holubová s nepříjemnou intonací ve hlase, bez odpuštění je to piča největší, když na tohle kývla, byla kdysi ve Sklepě, ale zdá se, že se jí po uměleckém suterénu opět zastesklo. Nova pak belgický předobraz úspěšného formátu opět hodila po divákovi po svém a zakřičela "kryj se", jde po tobě skrytá kamera. Ano, dámy a pánové, a s ní přichází i televizní senilita. 0% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dědečkové a babičky baví, či nasírají v ulicích mladé lidi. Po prvních dvou dílech jsem byl naprosto ohromen. Něco tak vtipného jsem dlouho v televizi neviděl. Moje bránice byla neusátle v permanenci. Dokonce jsem byl schopen překousnout, že pořad uvádí někdo tak nepříjemný, jako Eva Holubová. Bohužel s příchodem dalších dílů se scénky brutálně opakují. Tvůrci se nezmohli na více, než na drobné obměny původních fórků, čímž samozřejmě pořad výrazně ztrácí na vtipnosti. Kdyby si nedal po 8. dílu pauzu, tak bych šel s hodnocení ještě mnohem níž. Zatím to budou 3*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů. Někdy nechápu, v čem spočívá humor, některé scénky mi přijdou trapné, ale častěji je to taková milá skrytá kamera, většinou to nepřekračuje hranice nechutnosti. Není to můj šálek čaje, ale občas se na to dá podívat. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě z této počeštělé verze americké reality show Betty White's Off Their Rockers přes její, alespoň pro mě, šokující bizarnost nerozbolela hlava natolik, abych nebyl schopen dopsat svůj komentář, což se však nedá říct o totálně nesnesitelné a odkecané Evě Holubové, kterou po těch líbacích pseudo-trapno-komediích s bohy a ďábly už opravdu nemůžu vystát, a kdybych se nesnažil o objektivitu, už jen kvůli ní bych neuvěřitelně trapné sígry odepsal ještě před dokoukáním, byť jediné, epizody.. ( Nakonec jsem zcela masochisticky protrpěl celé tři díly !! ) Nic proti gerontofilům, není mi proti srsti sledovat pořad věnující se tématu lidí pokročilejšího věku, leč tahle senilní vyšeptaná břečka plná tupě nepřirozených scének mě dokonale uráží a nejsem si úplně jist, komu má být vlastně určena.. Pokud právě gerontům snažícím se ostatní ve své samotě přesvědčit, jak jsou übercool, pak by měla TV Nova přepůjčit vysílací práva stanici TV Šlágr !! ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Jejich životem je trapárie. Jejich zbraní je nevtip. Jejich plat za natáčení je šest stovek na den a zubní protézy zdarma. Dohromady je jim šest tisíc padesát let a všechno je jim u p*dele. Rakoviny vyrážejí do ulic a jejich ortézy jsou plné nevtipu. Eva Holubová, "skrytá kamera" a tlupa idiotů, která by měla radši umřít. (oficiální text uživatele) ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

výborná recese, dobrej nápad, prostě rapující důchodci v metru ( a ty reakce :D) nebo běžící z křoví nebo jeptišky prostě nemají chybu. :) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nechápu to negativní hodnocení. Myslím, že je to důstojná verze původního formátu. Já koukám na americkou s Betty White, kde jsou občas vtípky slabší, ale většinou velmi povedené a to samé platí tady, takže spokojenost. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Od první po poslední scénku je to česká - nemusím dodávat, že i horší - verze show Betty White "Off Their Rockers". Nemusím dodávat, že Americká verze je rozhodně mnohem lepší, ale tak na české poměry... Plus za odvahu těch "sírů". Jo občas jsem se přistihl s koutky úst nahoře, ale i tak z české verze nemám takoví pocit jako z originálu. Nevím... ()

otík 

všechny recenze uživatele

To je zase nápad! Dědci a babky dělají blbiny, naschvály a vymýšlejí totální kraviny, jen aby rozesmáli bezduché diváky u televize Novy. No typická novácká zábava! ()

Reklama

Reklama