Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Pokus o český JACKASS v mediálním měřítku?Jedním slovem T.R.A.P.N.Ý. Samozdřejmě že né hlavní komparzisté.... je celkem úžasné kolik toho ještě dokáží ze sebe ti starouškové vydat a co víc že si z toho dokáží ještě udělat legraci. ALE SCÉNÁRISTA CO JIM TY VTÍPKY PÍŠE... PROTOŽE TEN MUSÍ JEDNOČNĚ NĚCO ŠŇUPAT A MÍCHAT TO Z GUMOVÍMI MEDVÍDKY, PROTOŽE NĚCO TAKOVÉHO MŮŽE VYJÍT JEN Z HLAVY CHORÉHO POMATENÉHO NEBOŽÁKA.... Co je na tom až tak špatně že si myslí že je to snad vtipný. 1% Jsem se snad i pousmál.... a to je dost žalostný na zábavný pořad. Tedy pokud si tak někdo představuje zábavu. Odpad nedám.... již jsem zmínil důvod. Ale chválit rozhodně taky nebudu. .....................Závěrečná myšlenka: Taky vám přišlo že ten děda co přetčítal o Honzovy bartů tomu pánovy v parku v 5 díle.... že dabuje otce Furu v pevnosti Boyard? :) ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo to pane bože vymejšlí? Dyť to není vůbec vtipný. Důchodci a Holubová jsou uplně k ničemu a nedá se u toho vubec smát, jenom kroutit hlavou a litovat je. Ani ti "nachytaní" z toho nejsou moc unešení. A voni z toho udělaj TV pořad. Zlo! ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Taková nevinná sranda, která pobaví, rozesměje a přitom nikoho neurazí. Nutno podotknout, že už jsem se dlouho takhle nezasmál. ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že z tohoto námětu se dalo vytěžit o mnoho víc. U některých scének mi nedělá problém se hlasitě zasmát, jindy to je tak trapné, že se chytám za hlavu. Baví mě sledovat i pobavené a nechápající výrazy kolemjdoucích. Momentálně jediný pořad z produkce Nova, který je pro mě koukatelný, to asi proto, že je námět převedený z Americké televize. Není nutno říkat, že v horši podobě než originál. 50% ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou v skutku hodně úsměvné ,ale potom už se stále opakuje ,že důchodce hustí do někoho v parku na lavičce totální s*ačky. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Eva Holubová je u toho jen proto, aby se to líp nabízelo a prodávalo, protože jinak je tam úplně k ničemu. Některý vtípky jsou v pohodě, ale jinak nic moc. A hlavně tenhle koncept předvedli už šílenci v Jackass před několika lety, když se Johnny Knoxville a spol převlíkali za staříky a předváděli tenhle humor kolikrát v ještě ostřejším provedení! ()

MTHRFCKR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasikej hejt a nemýlil jsem se. Myslím že nápad vskutku originální. Jasně, né všechny nápady a vtipy nás dostanou do kolen, ale některý šoty jsou fakt úlet. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Já si toto neodpustím- největší sračka jakou jsem kdy viděl (vlastně neviděl, viděl jsem jen několik minut) co taky čekat od Holubové - 0% ano, chtělo se mi blít ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Slusne provedeni Ceske verze skryte kamery. Velmi kladne hodnotim, ze se zertiky neopakuji porad dokola s ruznymi obetmi, ale hezky to odsypa for za forkem. ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Staříci se určitě dobře pobavili a ujistili se v tom, že jsou víc kůl, než ty dnešní parchanti, kteří jenom drogujou, chlastaj a ruší noční klid, když se chtějí koukat na seriály. No, ale snad jich aspoň nebude tolik po supermarketech, když teď těžce "trollí" lidi po ulicích. Celkově ale marnost. 18% ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Holubová mě v každém filmu nebo pořadu dokáže akorát nasrat, protože tudle ženskou nemůžu ani cítit. No ale k pořadu : pokud se při dalších dílech vypiluje nedokonalost některých situací- hlavně v mluvené formě - tak se mi zdá že to má nějaké šance na úspěch. Některé vtípky byly trapně divné, ale některé se naopak perfektně povedly. U mě zatím v klidku a dávám 3 hvězdy ( Za Holubovou, bych ale nejradši ty 3 zase ubral ) ()

čmelda5 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, neviděla jsem ani jeden díl, ale stačí mi to, co vidím téměř každý den v ukázkách, abych si o tomto "novém typu zábavy" udělala obrázek. Co to zase ta Nova (?) vymyslela za .íčovinu (promiňte mi ten výraz)? Myslela jsem, že po éře Ordinace a podobných nesmyslů nemůže přijít nic horšího, ale tahle trapárna mě vyvedla z omylu. Mimochodem, Eva Holubová mě taky dost zklamala, že se upsala takovému dílu... Zlatý starý estrády a silvestrovský večery, kde byla zábava a humor vážně zábavná, vtipná a hlavně (ve většině případů) inteligentní!!! ()

Reklama

Reklama