Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl první díl a docela jsem se bavil. Ale to nemění nic na tom, že občas mi ty jejich rádoby vtípky přišly přes čáru a divím se, že od někoho nedostali na držku. Nicméně půlku jsem se vážně nasmál. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Letos mě v tv pobavily pouze pořady Vylomeniny, a pak i Sígři - ti nevypadali vůbec špatně- akorát scénky jsou hodně krátké, někdy i hodně vtipné, ovšem i často trapné a chybi jim gradace ... 100% trapně působí Eva Holubová-ale scénář je scénář a za ty prachy to stojí, že? ()

Wacki

všechny recenze uživatele

Před reklamou to byl pro mě totální odpad (scénky trapné až to bolelo), ale potom jsem se dokonce i párkrát přistihnul jak se usmívám, takže uvidíme... třeba se na to podívám i příště. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

snad nikdo nevěří tomu že to je vážně "skrytá kamera"...jinak uznávám, že některý scénky jsou vtipný, ale naprostá většina je trapnost, která nedosahuje ani úrovně Petra Rychlého a jeho "Peťane...Natočto"...totalni vrchol nevkusu ()

henrycruel 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, po dlouhé době pořad TV Nova, který mě aspoň trochu pobavil, i když některé scénky byly poněkud ze slabšího soudku! ()

Jason69 

všechny recenze uživatele

No že by to byla taková "prča" jak oni říkají, tak to teda zrovna ne, někdy ani nechápu v čem to má být vtipný. Pár vtípků je zas celkem povedených a pousmát se nad tím dá, ale je to prostě další blbost od TV Nova. ()

tonton78 odpad!

všechny recenze uživatele

myslel jsem že tenhle žánr je mrtev...bohužel parta gerontů mě vyvedla z omylu, je mě trapně i za ně..snad je omlouvá stařecká demence a protože mě do ní pár let chybí, byl to poslední díl co jsem, ne zcela dobrovolně, sledoval ()

Zaynab 

všechny recenze uživatele

S podobným typem pořadů mám většinou problém, nazvěme jej například etickým. Skryté kamery jsou totiž založeny na tom, že obětí se stávají ti hodní/milí/ochotní. Proto by bylo jednoduché dát automaticky odpad a za scénky typu důchodce si přisedne k mladíkovi/mladé slečně na lavičku a něco mu/jí buší do hlavy a nakonec prohlásí, že šlo o vtip, by si to nepochybně zasloužil i tento novácký přejatý formát. Nicméně druhou část Sígrů ve výslužbě tvoří relativně zábavné scénky, které vycházejí opravdu z toho, že si důchodci dělají legraci sami ze sebe. A pro to mám pochopení, ba dokonce to obdivuji. Takže kdyby tvůrci více materiál sestřihali a vynechali trapnosti (co je vtipného na tom, že babky anglicky na hlaváku prosí kluka o pomoc s určením nástupiště a nakonec se mu vysmějí slovy "My jsme Češky jako poleno, to koukáte"?), možná bych dal i 2-3 hvězdy, takhle za jednu. P. S. S naší společností, kterou často kritizujeme my sami, případně ji pomlouvají sociologové, psychologové a podobní, to asi není tak špatné, protože 1) těch obětí s výše uvedenými vlastnostmi se našlo hodně a 2) sígrům ještě nikdo, pokud je mi známo, fyzicky neublížil. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší produkce Novy posledních let - občas jsem se i pousmál. Jednu hvězdičku si zaslouží :-) ()

Reklama

Reklama