Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

rekurseman odpad!

všechny recenze uživatele

Eva Holubová v čele se sfetovaným představenstvem TV NOVA uvádějí senilní důchodce, potupa stáří, hnus humus. Nedivil bych se kdyby zase kvůli toho pitomého "seriálu" začala zase pít... ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina dôchodcov sa hrá na teens a chodí po ulici s láskavým požehnaním Evy Holubovej a v sprievode jej životných postrehov. Je to amatérske, samotní účinkujúci ledva veria tomu čo rozprávajú a nie ešte aby presvedčili o tom aj svoje okolie! Nechápem ľudí, ktorí tie vtipy vymýšľajú. Nie je to ani inteligentný humor, ale ani nízka zábava, ale čo to hlavne postráda... Nie je to vtipné. Ked zavolá babka do kvetinárstva a tvári sa že gratuluje k narodeniu potomka a tá geniálna duchaplná predavačka povie že je to omyl a babka sa v zúfalej snahe ju snaží presvedčiť o opaku až nakoniec zavesí... Fakt, doslova som sa váľal smiechom po zemi. Trapné, trapné... ()

underground 

všechny recenze uživatele

Sígři ve výslužbě k nám, jak už to tak bývá, přišli ze zahraničí. To je znát i na některých scénkách, které jsou jasnou kopírkou své předlohy a pozbývají originalitu. Některé vtipy se opakují, ale i tak jde o relativně zdařilou skrytou kameru. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nechápu zde jiné hodnocení jak odpad. Projekt Sígrů tak nějak z Evropy proběhl Amerikou a chytla se toho čeko produkce. Jenže smůla, kdo viděl to co bylo natočeno předtím ví, že toto je odporná vykrádačka. Stačilo nadabovat a ne všechno zopakovat v podání českých babiček a dědečků pod vedením "lajdy" Holubové. Samozřejmě převzaty scény s minimální finanční náročností. ()

MATH 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nic vysoce inteligentního, nebo nedej bože uměleckého... ale koneckonců jako kulisa k vykládání si to po sté variaci ordinace působí opravdu čerstvě a zábavně... :) ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý pořad - některé vtípky jsou opravdu dobré, některé dost trapně - ještě štěstí, že přebývají ty dobré. Na tomto pořadu mě nejvíc "štve" právě paní Holubová (i když mám tuto herečku velmi ráda), její komentáře mi přijdou dost trapné a mimo. Jsem zvědavá na další díly :-) za mě 3* - pobavila jsem se :-) s přibývající mi díly, mi nepřijde až tak dobrý - vtípky se opakují a už se pomalu stávají trapnými 1* ()

PepsonFikson odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že to bylo vtipný asi jen první vtípek. Pak už se to jen pouze dokola opakovalo, někdo tam udělal něco rádoby vtipného poté něaký ten song a zpomalené reakce. Prostě ne! Takže za mě Palec dolu. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

MegaTrapný. Nevím, proč když někdo vymyslí něco zábavnýho, si najednou spousta lidí začne myslet, že to udělaj vtipnější a lepší. A proč si to hlavně myslí TV zHovna. Debilita produkce týhle rádobytelevize se nejlíp ukazuje na zmrzlý vodě v zimě a chlapskejch jménech většiny jejich zprávařek. ()

Himbajz odpad!

všechny recenze uživatele

No jo no, prachy jsou potřeba. Tak to Holubová bere - jako profík. Večer se musí vždy pozvracet a před natáčením si musí vypíchnout obě oči... Hrozná věc. Bio srajo... ()

Reklama

Reklama