Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

axis774 odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi to dost nedůstojné vůči aktérům, kteří jíž nejsou nejmladší. Zesměšňování starého člověka byť sebe sama je........ ()

pleva odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohl probíhat brainwashing v hnízdě intelektuálů - TV NOVA? Co udělat zase něco vtipného. Jak tady říkáme kopec srandy... Mohli bychom zinscenovat situace, kde budou staří senilové a tím to bude vtipné. A tak se stalo. A uvádí to Eva Holubová, která soudná není již déle a platit účtenky musí. To že "stařec" dělá něco, co je obvyklé v mladším věku nedělá z obvyklé i méně obvyklé činnosti gag a vtip. Polévala mě trapnost celých deset minut, co sem tenhle výblitek vydrželsledovat a byl jsem překvapen gradací nevkusu a hnusu. Jediné co chybí jsou tělní sekrety a plíny, ale jsem si jist, že tam jsou. Odpad i mezi odpadem v TV NOVA. Ale zase se nemusím dívat na TV, protože vím, že mic neuteče a život je hezčí. PS: na NOVĚ jsem nikdy nic ubožejšího neviděl a jedinej větší hnus byly Svazácký a Vébácky agitky za komančů. ()

Bránolog odpad!

všechny recenze uživatele

Takže...čekal jsem na Kriminálku Miami a řekl si, že to zkusím skouknout, co nám to zase barrandovští umělci připravili za perlu. Čekal jsem sračku, ale že až tolik...Holubovou v tramvaji jsem vůbec nepochopil, její stylizace do nebydláka byla trapná až Bůh bránil a z asi dvaceti skečí jsem se jednou pousmál. Ze studijních důvodů jsem kouknul na jeden díl a stačilo (nadosmrti). ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Viděno omylem a jenom kousek. Jedna hvězda za snahu. Bohužel ale zcela nevyužitou. Myslím, že po tomhle pořadu si už žádnej důchodce v tramvaji nesedne a nebude mu pomoženo, ani kdyby ležel v krvi ve škarpě. Páč co když je to nachytávka, že jo :) ()

Filip.Fiser 

všechny recenze uživatele

Všichni, co tu píší negativní komentáře by se měli zamyslet. Já teda obdivuji, že si ze sebe dokáží dělat srandu, pro zábavu ostatních. Já se parádně bavím každým dílem. ()

zoruska127 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to trapné. Důchodci se tam snaží (sami sebe, nebo ostatní?) přesvědčit, že jsou stejně dobří nebo snad i lepší, než mladá generace. Vtipné? To ani v nejmenším. Korunu tomu nasazuje nepříjemná Holubová, která se dá snést v některých svých rolích, ale jako moderátorka, to už je vážně moc. ()

dead.meat

všechny recenze uživatele

Dědek si mumlal konspirační hlášky vedle mladých a najednou přijela dodávka, z ní vyběhl anglicky mluvící černoch (pravděpodobně měl představovat agenta FBI), rozuměl jsem akorát slovo "Obama" a dědka naložili do 15 let starého a orezlého VW Transportéru s českou RZ. ()

Calado odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina důchodců s tak trapnými "fórky", že se za ně na druhé straně obrazovky stydím i já. Jestli to měkdo může u nás odvysillat, tak opravdu jen Nova. Nejen, že se nikdo nesměje, ale všichni "nachytaní" se na "vtipálky" koukají jako na úplné idioty, čemuž se vůbec nedivím. Každá vteřina strávená u tohoto pořadu je kus promarněného života!!!!!! ()

Indominus odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý plagiát. Ani původní zahraniční seriál přímo nemám rád, ale dá se na něj chvíli dívat a je to hlavně mentalitou národa. Tady trapárny slušný člověk přejde a dělá že raději nevidí, ale někomu by mohlo taky rupnout v bedně a bude sígr ve futrále. ()

Reklama

Reklama