Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Holubová mě v každém filmu nebo pořadu dokáže akorát nasrat, protože tudle ženskou nemůžu ani cítit. No ale k pořadu : pokud se při dalších dílech vypiluje nedokonalost některých situací- hlavně v mluvené formě - tak se mi zdá že to má nějaké šance na úspěch. Některé vtípky byly trapně divné, ale některé se naopak perfektně povedly. U mě zatím v klidku a dávám 3 hvězdy ( Za Holubovou, bych ale nejradši ty 3 zase ubral ) ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Staříci se určitě dobře pobavili a ujistili se v tom, že jsou víc kůl, než ty dnešní parchanti, kteří jenom drogujou, chlastaj a ruší noční klid, když se chtějí koukat na seriály. No, ale snad jich aspoň nebude tolik po supermarketech, když teď těžce "trollí" lidi po ulicích. Celkově ale marnost. 18% ()

Reklama

Calado odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina důchodců s tak trapnými "fórky", že se za ně na druhé straně obrazovky stydím i já. Jestli to měkdo může u nás odvysillat, tak opravdu jen Nova. Nejen, že se nikdo nesměje, ale všichni "nachytaní" se na "vtipálky" koukají jako na úplné idioty, čemuž se vůbec nedivím. Každá vteřina strávená u tohoto pořadu je kus promarněného života!!!!!! ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý pořad - některé vtípky jsou opravdu dobré, některé dost trapně - ještě štěstí, že přebývají ty dobré. Na tomto pořadu mě nejvíc "štve" právě paní Holubová (i když mám tuto herečku velmi ráda), její komentáře mi přijdou dost trapné a mimo. Jsem zvědavá na další díly :-) za mě 3* - pobavila jsem se :-) s přibývající mi díly, mi nepřijde až tak dobrý - vtípky se opakují a už se pomalu stávají trapnými 1* ()

pleva odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohl probíhat brainwashing v hnízdě intelektuálů - TV NOVA? Co udělat zase něco vtipného. Jak tady říkáme kopec srandy... Mohli bychom zinscenovat situace, kde budou staří senilové a tím to bude vtipné. A tak se stalo. A uvádí to Eva Holubová, která soudná není již déle a platit účtenky musí. To že "stařec" dělá něco, co je obvyklé v mladším věku nedělá z obvyklé i méně obvyklé činnosti gag a vtip. Polévala mě trapnost celých deset minut, co sem tenhle výblitek vydrželsledovat a byl jsem překvapen gradací nevkusu a hnusu. Jediné co chybí jsou tělní sekrety a plíny, ale jsem si jist, že tam jsou. Odpad i mezi odpadem v TV NOVA. Ale zase se nemusím dívat na TV, protože vím, že mic neuteče a život je hezčí. PS: na NOVĚ jsem nikdy nic ubožejšího neviděl a jedinej větší hnus byly Svazácký a Vébácky agitky za komančů. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama