Daniel Sánchez ArévaloScénář:
Daniel Sánchez ArévaloKamera:
Juan Carlos GómezHrají:
Verónica Echegui, Antonio de la Torre, Quim Gutiérrez, Héctor Colomé, Roberto Álamo, Alicia Rubio, Marina Čerňajeva, Teo Planell, Carmen Arévalo (více)Obsahy(1)
Vztahová komedie rámovaná jedním svatebním dnem velké rodiny a hlavně jedním veledůležitým zápasem - finálem mistrovství světa ve fotbale mezi Španělskem a Nizozemím. Ten všichni rodinní příslušníci prožívají, včetně dcery, kterou mají spolužačky za divnou. (Vapet Production)
Videa (1)
Vztahová komedie rámovaná jedním svatebním dnem velké rodiny a hlavně jedním veledůležitým zápasem - finálem mistrovství světa ve fotbale mezi Španělskem a Nizozemím, což všichni rodinní příslušníci prožívají, včetně dcery, kterou mají spolužačky za divnou, protože "ony se chtějí s Casillasem vyspat, já bych mu chtěla dát gól." Humor je slabý, postavy pořád kulometně mluví a nezajímají vás, protože se chovají jako idioti (někteří z nich opravdu i retardované hrají) a proběhne tu několik vztahových veletočů a usmíření, jak to tak na svatbách bývá. Do toho nějaká ta montáž s americkým popíkem. Spousta nominací na ceny Goya je mi záhadou i když to bude trochu dáno i odlišnou kulturní mentalitou. ()
Photo © Warner Bros. Entertainment