Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernard D. Elf (Martin Freeman) je jedním ze Santových poněkud výstředních pomocníků, ale jeho sny, že se stane vynálezcem, se stále nedaří naplnit. Podlý Neville Baddington (Tim Curry) unese Santu Clause, aby zjistil, jak otec Vánoc dokáže doručit dárky všem dětem za jedinou noc. Pak už je to jen na statečném Bernardovi, aby se vrátil v čase a zachránil Santu Clause i Vánoce samotné. (honajz)

(více)

Recenze (4)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pěkné v celku povedené, trochu humoru slušného příběhu ale animace mě neohromila prostě chybělo to pravé kouzlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jeden animák, který se snaží využít kouzlo Vánoc. Hlasy známých herců včetně Martina Freemana to nezachrání, bohužel. Padouši se navzájem sobě začínají podobat, stačí vysoké tělo a úzký knírek. Očividně proto, že všichni zlí lidé jsou z Francie. Animace je fajn, ale v dnešní době nic, z čeho byste měli chodit po rukou. Líbivé, milé, a to je vše. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

November je tu a zapadny svet pripomina coraz viac predvianocny december, comu nasvedcuje aj televizny program. Saving Santa je zabudnuty animak, o ktorom vacsina ludi ani nepocula a sam som nanho natrafil len vdaka zoznamu najlepsich vianocnych filmov na Netflixe. Po dopozerani sa vsak uz necudujem, preco sa tato rozpravocka vytratila z dejin. Ma totiz menej osobitosti a osobnosti nez vianocne specialy od Hallmarku. Nesikovny elf sa snazi zachranit Santu s pomocou stroja casu a tym sa to zacina aj konci. Do istej miery je to zaroven variacia na Groundhog Day, kedze sa zakazdym vracia len o den spat. Neexistuje tu ziadna vyrazna postavicka, ziadna zaujima scenka, interesantny hlas ponuka len Freeman a cele to vari z vody. Aby som trochu priblizil, ako zle to je, predstavte si nasledovne porovnanie. Mate film ako Ice Age s mnoho zaujimavymi postavami, humorom, nezabudnutelnymi scenami, plno emocii a dobry scenar - ak by bol IA jedlom, bol by excelentnou polievkou v luxusnej restauracii, ktora je skvelo ochutena, obsahuje domace rezance, kvalitne maso, cerstvu zeleninu a je podavana este horuca. Saving Santa je presnym opakom - sackova polievka Tesco znacky, ktora obsahuje nieco co zdialene pripomina slize, napodobneninu podravky a dve kusky masa o velkosti spendlikovej hlavicky. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Maly hnojoprehadzovač sobov Bernard D. Elf by sa rád stal vynálezcom v Santexe, vývojovom centre pre Santu. Ako to už tak býva svojimi vynálezmi spôsobí vždy nejakú tú malú nehodu. Pri jednej takejto spôsobí výpadok holografického štítu, ktorý chráni celu Santovu dedinku. A na to práve čakali Baddingtnovi, matka so synom, ktorý chcú ovládnuť doručovateľský trh. Získaním zariadenia, ktorým Santa stihne rozniesť darčeky všetkým deťom za jedinú noc. Nastáva invázia do dedinky a Bernard začína svoju púť na začiatok dňa,aby zachránil Santu. Rozprávočka pre deti, ale s pochopením koncenpcie cestovania časom budú mať menšie problémy. ()

Reklama

Reklama