Reklama

Reklama

Deadly Virtues

Trailer
Velká Británie / Nizozemsko, 2014, 87 min

Obsahy(1)

Neznámý muž se vloupe do domu manželského páru. Manžela sváže ve vaně a jeho ženu donutí hrát pomalou psychologickou hru. (bolan)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ate de Jong. Režisér který je u mě neuvěřitelně zvláštní. Nebojí se natočit cokoliv od hororu který není moc strašidelný až po komedii která není moc vtipná. Tahle laciná vykopávka se řadí mezi to první ale vyzní spíše jako varianta druhá. Nudná kravina která mě rozesmívala jak díky hereckým výkonům tak naprosto idiockou zápletkou. Hlavním problémem filmu je to že hlavní hajzl je za 1) nezajímavej a za 2) je neskutečně blbej a naprosto bez motivu. Konec je sice aspoň trochu zábavnej ale je to zatraceně málo k tomu dosáhnout aspoň k průměru. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak nebudeš v tomto "home invasion / stranger in my house / psyko torture /...hľadať nič, tak snáď niečo nájdeš. Tak blbé to nie je, no táto už dávno zošrotovaná xerox copy z východu odpozeraná "lanovačka" za primítívnym účelom, je zívačkou, ktorá poslúži snáď len ako....pauza. ()

Reklama

bolan 

všechny recenze uživatele

Emocionálně vyčerpávající, minimalisticky pojatý, psychologický horor o třech postavách je látka, která ke štěstí stačí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na mě tohle udělalo dojem. Já vím, že tohle už je celkem ohrané téma, ale to, jak bylo zde podáno, jak ten narušitel jedná přirozeně, lehce, na tom e skutečně něco děsivého a ještě děsivější je to, jak všechno dopadne a jak si uvědomíte, že děsiví byli vlastně všichni, kteří se v tomhle filmu objevili ve větších rolích. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama