Reklama

Reklama

Doo beoneui kyeolhoonsikgwa han beoneui jangryesik

  • Jižní Korea 두 번의 결혼식과 한 번의 장례식 (více)

Recenze (3)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

V podstate súhlasím s pripomienkami, ktoré už spomenul uživateľ LRyuzaki. Vtipných momentov tam skutočne veľa nebolo, osobne počítam iba jeden, ktorý ma naozaj dostal (až som bola prekvapená, že som tú vtipnú situáciu ohľadom gay mužov nikde inde nevidela). Skôr než komédia, je tento film dráma, a z názvu už vyplýva, že v sebe nesie aj element tragédie. Veľmi ma potešilo, že sa kórejci túto LGBT problematiku snažia riešiť. Takže aj napriek môjmu priemernému 3-hviezdičkovému hodnoteniu, túto snímku hodnotím veľmi kladne, aj keď má určité medzery. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Se zaujetím jsem sledoval hlavní dvojici mužů - Min Soo a Lee Seok (ten se mi zdál nejpřesvědčivější), zahráli to solidně a rovněž tak ještě některé další hlavnější postavy. Přehrávání? Jsme přeci v Asii, tak proč se divit!!! To poselství natočené Korejci před deseti lety je zjevné a potřebné, nejen pro Asii. Osobně se divím některým jedincům, kteří nejsou schopni vidět příběh takový, jak jej tvůrci předložili. Je to i lehké drama a zahrnuje i jednu hodně nepěknou událost. Dopad na diváctvo, především v Asii, toto dílko určitě mělo a má. Komedie nebo drama? Skutečnost a nebo sen? Z lesby se zde stane dáma a z gaybalíka džentlmen! 9777 ()

Dharmma 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hrozně moc víc.Myslím že na tohle téma to mohlo být o hodně víc vtipnější,takže nechápu označení komedie.Když to vezmu jako nekomedii,tak nějaké spády to má,nicméně mi to přijde čast otakové nezábavné a suché(ty komediální momenty by tomu asi hodně pomohly).Líbí se mi,že se korejci snaží dělat něco s tim hejtem,ale je to všude na světě. ()

Reklama

Reklama