Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva vědci se pokoušejí objevit neomezenou energii, jejich experimentu se však zmocní ekoteroristé a sabotují ho. Výsledkem této akce vznikne temná energie černé díry, která je schopna zničit celou planetu... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

U této neobyčejně nudné, nedotažené televizní záležitosti, která značně doplácí na přepálenou stopáž a v níž se jako kapky v moři ztratí i herecky zdatní Christina Cox či Treat Williams, mě nejvíce zaráží, že se ji nějaká moudrá hlava z TV Prima rozhodla premiérově umístit do hlavního vysílacího času na sváteční den, čímž se vlastně vyřadila ze hry ještě dlouho přes půlnoc..;) ()

whack 

všechny recenze uživatele

Film čerpá inšpiráciu z možných katastrofických scenárov bočných efektov testov v urýchľovači častíc LHC. Je ale nezmyselný. Páčili sa mi iba aktivisti a aktivistky. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pro mne to nebyl jen předvečer, ale celý večer zkázy, protože jsem se nechala nalákat několika efektními záběry v upoutávkách na tento únavný a nudný tříhodinový film. Tyto zajímavé záběry byly bohužel jediné, protože celý snímek byl pojednán jako ekologický a pseudovědecký diskusní klub, na jakési nesmyslné téma využívání energie z vesmíru, s neblahými důsledky. Po první části, kdy jsem ještě doufala na změnu k lepšímu, jsem to vzdala. Přesedla jsem na prověřený Titanik, a při občasném přepnutí na druhý díl jsem se utvrdila v tom, že jsem udělala dobře. Tady jsem aspoň věděla do čeho jdu. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Nuda a téma urychlovače, které mne v katastrofických příbězích zajímá asi nejméně. Sám nevím, proč jsem se vůbec na film dodíval... ()

Helmík27 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným pozitivem je taková míra debility některých dialogů, že po pár pivech se jim asi dá i docela solidně zasmát. Jinak naprostá ztráta času. 10% ()

M+M odpad!

všechny recenze uživatele

Uz tak NEsci-fi, film na 10% mne stacil cesky dabing s Jakubem Saicem, abych i tech 10% bohuzel ubral, takde nic. ()

Elchar odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem až do konce, ale nic snadného to tedy nebylo. Katastrofické filmy jsou můj nejoblíbenější žánr. Jsem schopen odpustit jim kolísavost děje a nějaké ty nelogičnosti. Jsem ochoten odpustit jim i házení nějakých těch fyzikálních nesmyslů, ale to vše je podmíneno - chci vidět nějaké záběry zkázy na zničená města a panikařící lidi. To je to, o čem katastrofické filmy jsou. Jenže tady se dočkáte jen pár několikavteřinových záběrů na hořící města a bleskující obláčky, a pak ještě pár zničených památek - jenže tyto záběry jsou zoufale krátké! Vidíte, jak bouře ničí pyramidy, ale během vteřiny jsme zase někde jinde! A čím že je zaplněn zbytek filmu? Kloudným příběhem tedy ne, tím si buďte jistí. Místo toho vás čeká nekonečné nudné plkání o ničem, příšerné dialogy "Potřebuju silnější drát!" "Jiný nemáme! Musíš je proplést nebo spojit!" "Nevadí, použiju tenhle." (Tuhle scénu jsem napsal podle paměti, takhle přesně to asi neřekli, ale bylo to podobné). Takže ne, žádná zkáza, jen nuda nuda nuda nuda. To pak nejsem ochotný odpustit ani ty fyzikální nesmysly (Naprosto mě odrovnalo "Hutnější vakuum") a nudné dvourozměrné postavy, o které jsem se ani v těch nejvypjatějších chvílích nebál! Navíc jednají strašně nelogicky - jedna z hlavních postav viděla smrt své rodiny v plamenech po nepodařeném experimentu v jednom urychlovači částic v Rusku - hádejte co, nenapadne ho nic lepšího, než se přestěhovat k jinému urychlovači částic! A mohl bych pokračovat. Nějakou chvilku jsem uvažoval i o jedné hvězdičce, ale když si uvědomím, že dokoce i Pokémonní film The Rise of Darkrai měl víc akce a katatrofických záběrů než tohle a taky když si vzpomenu, jak příšerně jsem u toho trpěl a počítal minuty do konce, posílám nemilosrdně do odpadu. ()

Reklama

Reklama