Reklama

Reklama

Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži

(seriál)
  • Japonsko Gifū dōdō!! Kanetsugu to Keiji (více)
Trailer
Japonsko, 2013, 10 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Tecuo Hara (komiks), Nobuhiko Horie (komiks)

Scénář:

Jasuhiro Imagawa

Hrají:

Takuja Sató, Daisuke Namikawa, Mamiko Noto, Ken Narita, Kóiči Jamadera, Tomokazu Seki, Kendži Hamada, Hozumi Góda, Masami Iwasaki, Satoši Hino, Šinpači Cudži (více)
(další profese)

Epizody(25)

Videa (4)

Trailer

Recenze (2)

yenn

všechny recenze uživatele

Samurajové Kanecugu Naoe a Keidži Maeda jsou hory příčně pruhovaného svalstva, proti nimž se i JoJo jeví jako střízlík. Celý svět zastiňují svou silou a moudrostí. V boji je obklopuje temná aura, která sama protivníky zpola porazí. Jimi vystřelený šíp se stává divokým zvířetem, které vždy najde svůj cíl, ať je jakkoli daleko. Kendži také vyniká ve hře na biwu – noty, jež jeho nástroj vyluzuje, se mění v okvětní lístky sakur a uspokojují dívky v nevěstincích. Kanecugu a Keidži jsou jednoduše naprosto dokonalí, leč pocit méněcennosti mi nedovolil zhlédnout více než dvě epizody. 4/10 ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Tohle byla celkem strata casu. Nevim proc to na animefreak ma tag martial arts... jo zdibicek tam toho je, ale na takovy tag ne. Pustil jsem to hlavne kvuli kategorii martial arts a samurai ale cele je to vlastne zvaneni o "spravedlnosti" jednotlivych protagonistu, at uz je v jakekoliv podobe. Pri trose nadhledu se jedna o dejiny japonske obcanske valky z 16 stoleti, ktera se vlastne v druhe pulce meni v honbu za posvatnou sosku, ktera ma diskreditovat vojenskeho guru a posvatneho hrdinu posledne doby. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama