Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Japonské děvčátko Shinobu dostane příležitost navštívit na pár dní Anglii. Během této své návštěvy se seznámí s plachou dívkou Alicí a stanou se z nich kamarádky. Po návratu domů do Japonska si Shinobu občas zoufá a vzpomíná na příjemné zážitky ze zahraničí. Vše se změní jednoho dne, kdy dorazí dopis z Anglie a záhy poté se ve třídě Shinobu objeví i samotná Alice. A aby toho nebylo málo, tak o něco později přijede do Japonska za Alicí i její další kamarádka Karen... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roztomilost a nic víc něž roztomilost v tomto anime nehledejte. Je to zkrátka jenom příběh mladých děvčátek, které "přestože byly zvyklé mluvit jiným jazykem a mají trochu jiné zvyky, stále mohou být kamarádkami, pokud budou mluvit a naslouchat svým srdcem". Někdy roztomilost stačí a dílo mě dokáže neskutečně chytit za srdce, ale tady se to bohužel nestalo, navíc jsem se jen málokdy zasmál. Myslím, že to bylo tím, že anime chtělo být stále co nejvíc roztomilé a tak se ta roztomilost časem prostě přejedla a tak i když si to udrželo milý a příjemný nádech, tak mě to citově příliš hluboko nezasáhlo. Navíc zde byl opravdu poměrně dětský a skoro až příliš jednoduchý humor, který zase, někdy zabere, ale tady mě jen občas dokázal donutit k mírnému pousmání. Děvčátka byla příjemná a milá, ale žádné mě nedokázalo zaujmout. Shrnu-li to, tak to bylo v podstatě příjemné anime, které ale nezanechalo žádný hlubší dojem. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Snaha bola, ale je to slabé, príliš slabé... Postavy sú nevýrazné a Karen s Ayou to neutiahnu. Nemôžem si pomôcť ale keď to porovnám s Ichigo Mashimaro tak Kiniro mosaic tomu nesiaha ani po päty. Pre mňa zbytočne zabitý čas ()

Reklama

Reklama