Reklama

Reklama

High School DxD - High School DxD New

(série)
  • Japonsko ハイスクールDxD NEW (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování příběhu úchylného studenta Hyodoua Iseeie, ve kterém je zpracován třetí a čtvrtý díl knižní předlohy. Prakticky se dá považovat za druhou sezónu seriálu High School DxD (2012).
Stejně jako první série, i tato série obsahuje echi (jemnou erotiku). Při originálním vysílání v Japonsku byly na některých televizních kanálech erotické scény cenzurovány. (nhkg)

(více)

Recenze (12)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo funguje v prvej sérii treba okamžite využiť v druhej a pridať viac pŕs!!!! Vyšlo to? No keď sa pozriete na hodnotenie tu či kdekoľvek inde je jasne vidno, že druhá séria je lepšia, lebo keby je horšia je v odpade a tak zabehnutú "kvalitu" si dokáže udržať aj tu a dokonca Issei, už nie je otravný a dozvedáme sa nové skutočnosti, ktoré sú v skutku zaujímavé. U mňa žiaľ posun k lepšiemu hodnoteniu nebude, ale nudiť som sa rozhodne nenudil a o to hlavne ide o no nie? ()

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plynula navaznost na prvni serii a velice dobrych a akcnich prvnich set dilu nastartovalo tuhle druhou serii opravdu vytecne. Pak prisla pasaz s Gasperem a ja jsem konecne pochopil oblecek te postavy v zaverecnych titulkach. Nebudu vam kazit radost z tohohle "zvratu", ale tohle mi prislo dost divny. Navic se k tomu pridala spousta sentimentalni a bulicich scen a ja jsem mel sto chuti si dat pauzu. Nastesti se konec serie znovu nasmeroval do akcnich koncin a ukazal mnoho novych, zajimavych a sympatickych postav spolu se slusnou vidinou do budoucna. Takze diky dobremu zacatku a velice povedenemu konci prehlidnu slabe pasaze a hodnotim slabsi ****. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je mnohem akčnější a epičtější než ta první, tak proč jí dávám o jednu * méně? V podstatě proto, že jsem byl s koncem první série naprosto spokojený a nějak jsem se nemohl zbavit pocitu, že tohle pokračování je už jenom nastavování dobře předvedeného příběhu a místy mi to skoro přišlo jako vaření z vody. Jistě, děje tady byla spousta, ale upřímně jsem měl pořád tak nějak pocit, že je to prostě jenom splácanina čehosi co mi sice dávalo vcelku smysl, ale tak nějak mi to přišlo zbytečné... Navíc přibyla spousta nových postav a tím myslím opravdu spousta, takže jsem se v tom spolu s tím vším co se tam dělo docela ztrácel... 6/10 ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Pánové, já dokoukala obě série! :D (...) Musím uznat, že žánry zacílené na dívky v oblasti fantasy značně zaostávají (bývá tam přeplněno bišíky, a pak vše ostatní stojí za prd, nebo je to roztahané kvůli politice, nebo dívčí váhavosti - ale podstata bude nejspíš v menším zastoupení divaček oproti divákům, tudíž menší variabilitě). Nemám nic proti poodhaleným dívkám, když je ve stejném tempu vyvažuje dostatečná akce, rozmanité schopnosti a přiměřeně dramatické zvraty. A nesmím zapomenout na pár zajímavých mužských postav. Zde rozhodně převažuje kvalita nad kvantitou. Druhé sérii ale trochu strhávám body, protože z mého úhlu pohledu už je spíš na druhé straně tenké hranice. Co se dřív odehrálo pouze ve fantazii hlavního hrdiny, je teď zdá se na denním pořádku. Budiž to připsáno na vrub specifičnosti světa démonů. Málokde jinde můžete pozorovat, že středoškolákův sen stát se králem harému má uznání nejen jeho rodičů, ale i pánů nebes a podsvětí, a především většiny objektů jeho zájmu... Japonsko WTF ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozy, kozy, ko… Jenže prsou překvapivě ubylo, přestože o ně hlavnímu "pěšákovi" (hnanému touhou vypracovat se na krále harému) šlo také, a to především. Humorné či už vyloženě romantické scénky mne stále hodně bavily (vynikající "filler" epizoda u bazénu), bohužel jenom doplňovaly šíleně komplikovanou story o válce a mírovém jednání Andělů, Padlých andělů a Démonů, osudovém rivalství mezi mocnými Draky, zradě, pomstě, dalších služebnících atp. Pořád se tak objevovaly nové "figurky", zbraně, schopnosti a jejich kombinace (Boosto!), pokaždé dlouze popisované a vysvětlované. Trhá mi to srdce, prezidentko Rias, ale tentokrát tvé výstavní… služebníky nepochválím. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • První závěrečnou píseň „Houteishiki wa Kotaenai“ nazpívaly Yoko Hikasa (dabérka Rias Gremory), Shizuka Itou (dabérka Akeno Himejimy), Azumi Asakura (dabérka Asie Argento), Ayana Taketatsu (dabérka Koneko Toujou). Tu druhou „Lovely Devil“ nazpívala stejná sestava společně ještě s Risou Tanedou (dabérka Xenovie Quarty) a Ayane Sakurou (dabérka Gaspera Vladiho). (CarnTheNunya)
  • Na záver každého dielu je pridaná ešte jedna scéna. (TomX2)
  • O první ze dvou úvodních písní „Sympathy“ se postarala kapela Larval Stage Planning. Tu druhou „Gekijouron“ nazpívala zpěvačka ZAQ. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama