Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kameido High School má stejně jako asi každá obyčejná střední škola nejrůznější kroužky. Jedním z nich je místní tenisový klub, který však soustřeďuje opravdu velmi unikátní osazenstvo. Chodí sem hloupá a ztřeštěná Kanae, která dokáže vše kolem sebe proměnit v dokonalý zmatek, dále pak lehce zvrhlá Marimo, která byla již několikrát přistižena při různých zvrácených věcech jako únos dítěte, nebo třeba pojídání dámských kalhotek, dále pak Nasuno, která je dcerou vůdce místní Jakuzy a která věří, že vše se dá vyřešit penězi a nakonec Yuri, která s těmito děvčaty chce hrát tenis...
Druhá série anime Tēkyū přináší další dobrodružství této zvláštní party, která se tentokrát bude muset mimo jiné pokusit zachránit svůj tenisový dvorec před baseballovým klubem, který se rozhodl, že si jej zabere pro sebe, a tak naše děvčata vyzve k souboji v baseballu. Podaří se děvčatům zvítězit, anebo bude tenisový klub nadobro rozpuštěn? Nejen na tuto otázku vám Tēkyū 2 odpoví. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série je jen jediná věc, která je lepší než u první a to je opening. Tento je ještě roztomilejší, živelnější a návykovější než ten u první série. Co se kvalit samotného anime týká, jde to o malý kousek dolů. Už jsem se nesmál každý díl, ale byly i hluché momenty. Asi nejvíc se to podepsalo na Marimo, jejíž stupeň perverznosti a s tím spojených vtípků šel rapidně dolů, což je velká škoda, protože i tyhle vtipy byly v první sérii často dost povedené. Jako nejlepší vtip mi přišel rozhodně ten s kočkobusem. Také jsem teprve u 14. dílu (2.díl druhé série) zjistil, že se každá episoda jmenuje po nějakém známém filmu, což mě také potěšilo, i když jsem si zase jednou ověřil, proč mi doma říkají "blesku". Přesto se zatím ještě pořád nadprůměrně bavím. 7/10 ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne choré, ale neskutočná zábava. Za tie dve minúty sa stihne stať viac vecí ako v iných anime za 20 minút a spolu s úžasným openingom si Teekyuu vydobylo miesto v mojej top10. Určite to nieje pre každého ale tých pár podobne chorých ľudí ako ja na to nedá dopustiť. ()

Reklama

Reklama