Reklama

Reklama

Lestat

(divadelní záznam)
  • USA Lestat the Musical
Hudební / Horor
USA, 2005, 132 min

Předloha:

Anne Rice (kniha)

Scénář:

Linda Woolverton

Hudba:

Elton John

VOD (1)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Broadwayský muzikál inspirovaný hlavními motivy ze série Anne Rice The Vampire Chronicles. Všichni známe ten příběh Interview s upírem, ale jako muzikál si ho uměl představit jen málokdo. Dodnes si nejsem jistá, že Elton John byl ten pravý, ale minimálně Claudiino sólo s I want more jsem si časem oblíbila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Strávil jsem dneska u tohoto Broadwayského muzikálu přes dvě hodiny a vůbec toho nelituju. A to jen díky dvěma videím na youtube, které však bohužel neměla moc valnou kvalitu – takže spíš než zrak jsem potěšil hlavně své uši. Věřím však, že být tam živě – jistě by si to člověk užil mnohem víc. Už jen díky velmi pěkné hudbě a jednotlivým písním. Osobně mi tvorba Eltona Johna vůbec nevadí a ani tentokrát nezklamal. Snad bych jen uvítal více akce na prknech, co znamenají svět, ale tak on tento příběh byl hlavně o něčem jiném. Allison Fischer (Claudia) a Hugh Panaro ( Lestat) odvedli velmi slušnou práci. ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale ony muzikály na téma upírů vůbec nejsou špatné. Jmenovitě český Dracula, německý Tane upírů a i Lesstat si drží laťku. Hudebně velmi zdařilé. Moje obůíbené písně: From The Dead, I Want More, The Thirst ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama