Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V časoch temného stredoveku preváža skupinka odvážnych anglických križiakov Svätý grál. V pätách sú im banditi pripravení všetkých ich zniesť zo sveta. Rytieri vstúpia do zakázaného údolia, ktoré je zamorené morovou nákazou. Skutočnými nepriateľmi mocných bojovníkov však nie je pliaga, ale čosi oveľa horšie: hordy mäsožravých nemŕtvych s veľmi zlou náladou. Ich jedinou šancou na prežitie a dokončenie misie je presekať si cestu na slobodu cez armádu mŕtvol. (Incantator)

(více)

Recenze (12)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Spolek rytířů, chránící Svatý grál, je stíhán bandity a následně uvězněn v údolí smrti. Tam jsou napadeni hordou krvežíznivých oživlých mrtvol. Musejí tak bojovat o svůj život. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Posrat takhle luxusní nápad, to chce fakt mít příšláplí koule v kasliku. Přitom to mohla být fakt dobrá zábava. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ono natočit zombie rubačku z období středověku zase nezní jako úplně blbý nápad, ale tady bylo už od začátku jasné, o jakou kategorii se bude jednat. Příšerný vizuál, příšerní herci, mizerné masky a bitkování k smíchu. Co se gore týče, tak něco krve a vnitřností tu sice bylo, ale i tady byla kvalita mizerná. Jediné, co stojí za zmínku, je rozseknutí vejpůl, ale to je spíš legrační. Stejně jako celé tohle dílko. Další z filmů, jehož existenci nedokážu pochopit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Knight of the Dead“ je další krásnou ukázkou toho, že v současné době chce horor dělat každý. Opravdu každý. Vezme se ten nejstupidnější námět, který nemá žádnou zápletku, věty se budou pronášet pomalu, aby ty dialogy nezabraly moc stránek, herci se budou strávit sveřepě jako smrk při sněžné bouři a nakonec se to celé v podstatě obejde bez toho, aby se děj jakkoli rozpohyboval. Tohle je vážně strašně nudný film a s fantasy ani hororem nemá mnoho společného. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle hodně nevyšlo tak, že cca 7 rytířů nese svatý grál a útočí na ně jiní rytíři a dokonce i zombie. Asi byl větší rozpočet než obvykle tak, že zde máme 2 lokace jakousi zříceninu (zhruba 10 minut) a skály (většinu stopáže). 5 procent za to, že je zde scéna kdy jeden rytíř rozsekne vejpůl jednu zombie a ke konci se usekne několik hlaviček jinak od toho ruce pryč. Díky za titulky graves9 ()

arnysimilar odpad!

všechny recenze uživatele

K fantasy filmov som dosť zhovievavý. Ale toto bol odpad po všetkých stránkach. Nulový scenár, kde herci nemali čo hrať, treťotriedni herci, triky na úrovni lacných seriálov z 80. rokov, nereálne súboje a spackaný záver bez rozuzlenia. Odporúčam sa tomu vyhnúť veľkým oblúkom. ()

Reklama

Reklama