Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Paráda. 90 minut našlapaných vším, co se v duchařině dá vymyslet a většina scén funguje velmi dobře. Divák si můžu lámat hlavu jestli hrdince hrabe, nebo se skutečně věci kolem ní dějí. Atmosféra je hutná, průběh filmu temný, happy endu nenasvědčuje skoro nic a čím blíž je konec šichty na dohled, tím více prázdná policejní stanice odhaluje svá tajemství, která nikdy neměla vyplout na povrch. Jessica tak musí bojovat o zachování vlastního rozumu a rozhodně to nebude mít ani trochu jednoduché. Zvláště když v budově zůstávají duše ďábelské rodiny vrahů, která zde přesně před rokem v cele spáchala sebevraždu a žízeň po krvi jí neopustila ani po smrti. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna kočička a horda prízrakov počas nepríjemnej šichty, ktorú je problém vydržať do konca. Keby to tak bolo možné, strávil by som ju s ňou, aspoň by som ju trošku povzbudil. No, mne neprekáža, že to nie je nič objavné, lebo stále lepšie neobjavný horor, ktorý dokáže vystrašiť, ako objavná kravina, u ktorej mám chuť rozmlátiť monitor. Na niektoré horory sa teším rok a napokon ostanem sklamaný, a niektoré proste padnú z neba, neviem o nich absolútne nič a napokon takáto pecka sa z toho vykľula. Atmosféra, hudba, ľakačky, masky démonov a hlavná hrdinka za 5*, takže celkovo nie je čo riešiť, v tomto zatiaľ nie príliš vydarenom roku jedno z najväčších prekvapení. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Debustrol v jedné písni o policajtech zpívají: "Noční šichta bejvá občas nuda." To pro tuhle policajtku ale vůbec neplatí. Ta se fakt nenudí. Last Shift je spíše záležitost nervů, než strachu. Ale působivá záležitost. Jen škoda té přemíry samoúčelných lekaček. Od jistého okamžiku jsem se bál, jak to dovedou ke konci, ale musím uznat, že z toho v závěru vybruslili hodně ucházejícím způsobem. Přidejte k tomu velmi sympatickou hlavní hrdinku, pozitivní střídmost a vyjde slušný kousek. 3.5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dle traileru jsem šel do filmu v domnění, že se bude jednat o sektařský masakr na policejní stanici a ono se jedná o duchařinu, ale naštěstí né hloupou,barevnou a naivní, ale velmi nepříjemnou, dusnou a depresivní s creepy atmosférou doprovázející celý film. Slušná one girl show o krásné nově nastupující policistce, kde se v noci na policejní stanici budou dít velmi divné věci. Má film sice pomalejší rozjezd, téměř 40 minut film příliš neoslní a neustálé telefonáty a bloudění po stanici bylo místy otravné, v závěru začne přituhovat a něžnější pohlaví se dost možná bude i svírat v posteli do klubíčka. ( Vzhled oného znetvořeného dívčího záporáka v závěru je lahodný) Na mě však až moc velký halucinogenní psycho úlet s podivným závěrem a na mě bohužel nefungujícími lekačky. Dobrý, ale není to můj šálek kávy.Story 6/10, Atmosféra 8/10, Gore 3/10, Vizuál 6/10, Akce 4/10, Zábavnost 6/10. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

S mottem, že ženským to v uniformách sluší, vyrukoval neznámý režisér s průměrným námětem, kterak má jeden policejní nováček pohlídat prázdnou policejní stanici. První půlhodinka je moc fajn, divák je napjatý, celé je to slušně nasnímané a uchopené, jelikož tyhle zdi asi vážně nasály čiré zlo. Tam to zaskřípe, tam dělá problémy jeden bezdomovec, tam zhasne světlo, tam zazvoní telefon. Budování napětí je velmi povedené. Jenže jakmile pochopíme, že tihle tvůrci se vydali duchařskou cestou, začne se to celé bortit jako domeček z karet. Tedy alespoň u mě, který duchařiny zrovna nevyhledává. Nicméně za tu atmosféru chválím.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama