Reklama

Reklama

Méďa 2

Trailer 2

Některým plyšovým medvědům nestačí, že umí chodit, mluvit, hulit a milovat se s prsatými blondýnami. Někteří si dokonce chtějí pořídit vlastní dítě! Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky... plyšák a lidská bytost... Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku (Amanda Seyfried). Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit. Sice jim to možná k vítězství nepomůže, ale hlavně že bude sranda. (CinemArt)

(více)

Recenze (728)

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

O kus slabšie ako prvý diel, ktorý taktiež nebol žiaden veľký zázrak ale tie štyri hviezdy si ako tak obhájil. Pokračovanie stráca moment prekvapenia a je v ňom až priveľa hluchých miest, ktoré nevyvolajú ani len malý úsmev. Zápletka je podobne ako v jednotke slabá a hlavne nezábavná. Naozaj nerozumiem prečo sa tvorcovia rozhodli pre takúto "vážnu" tému, ktorá nepriniesla ani len emócie. Oveľa radšej by som videl blbnutie dvoch kamošov v Bostone ako tú istú zápletku o únose doplnenú zábermi zo súdnej siene. Ale aj keď som bol dosť sklamaný, film priniesol zopár výbuchov smiechu, i keď tie potenciálne najväčšie prezradil už v traileroch (akéto prekvapenie v dnešnej dobe). Tri hviezdy sú tak akurát a aj napriek mnohým nedostatkom to bude medzi tou komediálnou biedou jedna z najlepších amerických komédii tohto roku. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Asi bych to prostříhal a pár dalších výhrad by se objektivně jistě našlo, ale.. Ale mám obrovskou radost, že si dvojka drží svěžest a zábavnost jedničky! Měl jsem veliký strach, aby to nebyla úplná blbost a tvůrci neklesli až k trapnosti. Dvojka ale pokračuje v zajetých a osvědčených kolejích jedničky a já mohu s klidným svědomím říct, že se povedla. Navíc je mi už teď jasné, že si ji pustím ještě několikrát. ()

A.s.t.o.r. 

všechny recenze uživatele

nic moc... nevím no, kdo od toho čeká víc jak od jedničky, tak bude zklamanej... a vulgarismy to prostě nezachrání ;o) bohužel nechápu a nerozumím tomu hodnocení tady ostatních, furt říkám že asi čím dál tím víc hulí, jinak to není možný... a ten děj je úplně po piči ;o) ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Často chodíme na druhý díl filmu s menším očekáváním, že to bude lepší nebo stejné jako první film, ale tohle je přesně ten případ. Jen co jsem si sedl a film začal nepřestával jsem se smát. Spousta parádních hlášek, situací, fórů a scén.. no naprosto dokonalé. Nevím, co bych měl vytknout, nic mi tam nechybělo a vše do ze sebe zapadalo a pěkně ve filmu navazovalo, že jsem si neměl opravdu na nic stěžovat. Chvilky, které k takovým americkým filmům neodmyslitelně patří tam byly jako všude jinde, ale to už se nevnímá..holt romantická zápletka a šťastný konec je už asi nejspíš klasika... No každopádně si tenhle film pustím brzy znova a pak zase znova..95% ()

ProfiDivak 

všechny recenze uživatele

Šlapka pre ideu amerického sna sa dá spraviť aj z plyšáka. Keď je aj vtipný, je to plus. Táto téma a zvlášť tento nápad boli pre tvorcov dvojky šancou urobiť si srandu zo všetkých, ktorých sa to týka. A sranda a nadhľad pre mňa končí tam, kde sa nastrká nevyliečiteľný tupý pátos. Už z neho aj ja budem pomaly čo sa týka U.S. uberať. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Film obsahuje fekální humor, sexistické a rasistické narážky, utahuje si ze smrti známých herců či teroristických útoků. Krom toho jsou ve filmu drogy, mluví se v něm sprostě a dělají si tam legraci z homosexuálů. Prostě jsem se skvěle bavil, po dlouhé době komedie, která si svou žánrovou škatulku zaslouží. Jsem rád, že je stále možné dělat si srandu z čehokoliv. ()

Oggy007 

všechny recenze uživatele

Neni moc druhych pokracovani, ktery by predcily prvni dil. Pro priklad Terminator, Vetrelec....a Meda Ted :-D Nevim, jak ostatni, ale ja se prvni 2/3 filmu bavil jako nikdy a po hlasce v soudni sini "Tak a ted vam ukazu c.....i", me chytil asi 5minutovy zachvat smichu, a proto na komedie do kina chodim. Jasne, hluchy mista tu jsou, ale neni jich moc a pribeh sam o sobe neprinasi nic novyho, ale to neni duvod, abych snizoval hodnoceni filmu, ktery byl urcen pro pobaveni a to 100% splnil. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce určitě zlepšení, hlavně první půlka mě královsky bavila a nevzpomínám si, kdy jsem měl naposled takový záchvat smíchu, jako při scéně ve spermobance. Bohužel v druhé půlce tempo upadá a nad humorem vítězí mnou nenáviděný americký patos o tom, že Méďa je vlastně více člověk než věc, protože dokáže projevovat city. Za zmínku stojí i hvězdné obsazení v mini rolích, Morgana Freemana či Liama Neesona zde naprosto zastínila hvězda amerického fotbalu Tom Brady a vydřela pro Méďu 2 čtvrtou hvězdičku. ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Tak pokračování Teda mě zaujalo ještě víc než jednička, kromě kopce legrace také zajímavý děj s napětím a štastným koncem. Za mě 85% lepší komedii jsem v tomto roce neviděl.. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý jestli tohle netrumflo jedničku a na hodnocení je to vidět... Doopravdy velmi povedené s velmi slušným vtipem a hodně dobrýma momentama... Myslím že tohle je přesně to co člověk, kterému se líbila jednička (případně i dvojka) na to aby se zasmál po zkaženým dnu nebo když se chce prostě zasmát... ()

homer91 

všechny recenze uživatele

Pokud se podaří natočit vydařený snímek, většinou následuje do roka a do dne pokračování s cílem profitovat na předchozím dílu. Méďa 2 je ale výjimkou. Nejen, že se dokáže vyrovnat prvnímu dílu, ale hravě ho svým vtipem v různých momentech filmu překonává. Pokud jsem dal jedničce čtyři hvězdy, musim dát čtyři hvězdy automaticky i druhému dílu + 1 navíc za úvodní scénu na svatbě, po které jsem se smál následujících 10 minut. ()

987Castiel 

všechny recenze uživatele

U mňa jednoznačne jednotka stále vedie v každom aspekte, hoci pokračovanie je užívateľmi lepšie hodnotené. Viacero dlhých scén bez jediného momentu na ktorom by som sa zasmial, hluché miesta, pár sexuálnych vtipov, pár rasistických, sem tam nejaké drogy ale žiadny progres od prvého filmu. Sentimentálne scény boli otrasné a zdĺhavé, žiadne momenty prekvapenia, všetko sa dalo predvídať. Nehovoriac o nechutných vzťahoch, ale asi už neuvidím nikdy americký film kde by sa niekto nedával dokopy od prvých chvíľ do posledných. Aj po 3 rokoch si pamätám scény z prvého Teda, z tohto si nebudem už zajtra. MacFarlane má na viac, snáď mu už nedošla zásoba nápadov. Tentokrát bol naozaj mäkký na spoločnosť a na pseudo celebrity, spomenúť raz meno kardashianky a biebera nestačí aby ich poriadne zničil. ()

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Že má MacFarlane velký smysl pro humor, o tom není pochyb. U American Dad! jsem si namohl bránici, jak snad u jiného seriálu ne a Ted (1) byl tak trošku zjevení. Koho by napadlo udělat celovečerní komedii s plyšovým medvědem co mluví hůř jak dlaždič a žije jak rock&rollová hvězda, kde jeho parťákem bude Wahlberg?! Dvojka už ale nic moc kromě nové zápletky s bojem za lidská práva nepřináši, někde se trochu Seth už opakuje, někde zapomíná na svoji hlavní devízu. Hlavně tyhle pasáže s otřepanými patetickými proslovy jsou nejhluššími místy filmu. Mark už mi na tohle přišel trošku starej (navíc trochu upozaděnej), Ted někdy už trošku samoúčelně sprostej (nic proti sprostým slovům ale, aby se člověk zasmál, tak musí být použity na správným místě), Amanda překvapivě dost dobrá alternativa za Kunis a potěšily i camea (potitulkový Neeson mě dostal). Za 3 opravdu ale opravdu výborné gagy kdy jsem šel do kolen 3 lepší *. ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe je dobrá komédia veľmi zriedkavým javom. Toto je však jazda. Keď sa smejem pri komédii aj keď ju pozerám úplne sám, tak to o niečom svedčí.. Hneď ako som videl, že v dvojke budú hrať moji obľúbenci ako Liam Neeson či Morgan Freeman a hlavnú ženskú úlohu dostala pre mňa najkrajšia herečka Amanda Seyfried, dúfal som len, že to nebude prepadák. Stal sa opak a takýto humor ja môžem, hashtag shit happens. 80% A humor Gollum vs. Amanda, to je úplny strop. ()

Související novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama