Reklama

Reklama

Méďa 2

Trailer 2
USA, 2015, 115 min (Alternativní 126 min)

Některým plyšovým medvědům nestačí, že umí chodit, mluvit, hulit a milovat se s prsatými blondýnami. Někteří si dokonce chtějí pořídit vlastní dítě! Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky... plyšák a lidská bytost... Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku (Amanda Seyfried). Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit. Sice jim to možná k vítězství nepomůže, ale hlavně že bude sranda. (CinemArt)

(více)

Recenze (728)

kaja321t 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy nic moc...jedničce se to nemůže rovnat.Když jsme vyšli z kina,tak jsme si řekli hm dobrý,ale teda znova už to asi vidět nemusíme..všechny vtipné scény byli v podstatě použity v traileru.Takže ano zasmála jsem se,ale stejně jak u traileru.Film ale jinak poměrně ubíhal..jen sem prostě čekala víc ,,nevhodné" a sprosté legrace :D . Pro mě poměrně dost přeslazený konec a kecy o otroctví si mohli prostě odpustit.Ty chvíle u soudu pro mě byli zbytečně zdlouhavé a ty srdcervoucí monology obhájců o tom jestli je Ted osoba nebo není osoba byli prostě zbytečně dlouhé.No sečteno podtrženo jednička je prostě mnohem lepší a má svoje hlášky...z dvojky jsme si žádnou hlášku neodnesli. ()

Bulywif 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený kousek se spoustou narážek a zesměšnění naší generace a doby. Vůbec se nebojí poukázat na všeobecnou nechuť nebo neschopnost nad věcmi přemýšlet zdravým, popřípadě alespoň svým rozumem a plně se opírá do "problémů" které hýbou společností a staví tak všechny pokrytce a pseudointeligenty čelem před vlastní ubohost, mnohdy hraničící s počínající mentální retardací. A tak jim nezbývá než se sám sobě zasmát a realitu nějakým způsobem akceptovat nebo se v určité "nevhodné či nekorektní" scéně urazit a film hanět. A co se týče sem tam přítomného patosu romantiky a zbytečně prodlužovaného času na vyznění nějakého sdělení či myšlenky? Není to náhodou kvůli jistému publiku na jistém kontinentu, které potřebuje notně patosu a času na pochopení, protože to tam prostě jinak nikdo nepochopí nebo se bude nudit? A není tohle náááhodou bolest celé současné masové filmové a seriálové tvorby? Ve výsledku buďmě rádi, že je toho zde k vidění tolik, kolik je. Každopádně se jedná o skvělou zábavu, která se dříve nebo později stane klasikou. ()

Fixa 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to docela šlo a některý scény byly i dobrý, ale po čase mě to prostě přestalo bavit. Bylo by vtipnější, kdyby se netlačilo tolik na pilu a necpalo se do filmu tolik "humoru" za každou cenu. Sprostej medvěd mi přišel o dost vtipnější v jedničce. Tady snad ani neumí mluvit jinak, než že furt píčuje. Sprostý slova mi nevadí, ale humor postavenej jenom na nich mě moc nenadchl. Lidi se v kině smáli a litoval já vyhozených peněz. Možná jsem jen kurva neměl náladu na toho pojebanýho plyšovýho kreténa ()

milous11 

všechny recenze uživatele

Zrovna včera jsem byl na tomhle super filmu, viděl jsem jedničku, tak že mé očekávání bylo veliké a říkal jsem si, jestli vůbec by mohlo být lepší jak jednička a ono kupodivu opravdu bylo. Sice je pravda, sprostá slova s humorem nejsou moc pro malé děti, co jsem očekával v kině, ale i tak jsem si tento film užil a dlouho popravdě jsem se tak u nějaké komedie nezasmál, tak jak tady u tohoto.. u mě palec hore :-) ()

tom.czechrep 

všechny recenze uživatele

Méďa 2 mě opět nezklamal. Opět dávka nových sprostých slov v angličtině jak na běžícím pásu :) Z toho také vyplývá upozornění pro rodiče (kteří třeba nevědí o co jde) že tenhle film rozhodně není pro děti, protože tento plyšový medvídek je roztomilý pouze pokud nemluví a nehýbe se. V ostatních situacích se jedná o "podivně" smýšlejícího tvora jehož zájmy jsou především z oblasti těch nelegálních aktivit. A právě proto je to taková zábava! Takže pokud nejste zarytí puritáni a rádi se smějete tak tohle prostě musítě vidět (mimochodem asi není nutné vidět první díl, ale je to rozhodně lepší abyste pochopili některé souvislosti mezi hlavními aktéry). ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Podobný jako první díl,podle mého soudu se plyšový kamarád "malinko" umírníl v nadávkách ,v jedničce jich bylo víc jako by víc dospěl,snaží se mít rodinu a když ho úřady odmítnou uznat jako bytost snaží se jim dokázat že se mýlí.Pro mě nejvtipnější scéna při darování semena a následná nehoda s regálem plným vzorků. ()

Dhanill 

všechny recenze uživatele

Víc nahoru/dolu než "1". Více skvělých hlášek, více trapných zakolísání...ale jako celek funkční. Dlouho jsem se u filmu hlasitě nezasmál tolikrát, jako u tohoto kousku:) ()

ragnar1 

všechny recenze uživatele

Většinou tak trochu s despektem sleduji filmy, které jsou druhými či třetími pokračováními úspěšné jedničky. V celé řadě případů pak tato pokračování ztrácejí jiskru a celkovou kvalitu. U Teda z roku 2012 jsem byl velmi nadšen provedením jak grafickým, tak daným scénářem a hlavně vtipem spojeným s hlavním "hercem" plyšovým medvídkem, jehož jsem od mala velkým fanouškem. Když jsem zjistil, že se natáčí dvojka, začal jsem mít mnoho obav, jak to asi dopadne. Navíc, když v hereckém obsazení chyběla Mila Kunis. Od Teda 2 jsem mnoho neočekával a v duchu jsem si říkal, aby to hlavně nebyl tak velký propadák. Ale opak byl pravdou. Celý film pro mě srší až neskutečným vtipem a pozitvní energií, umocněným obstojným výkonem Amandy Seyfried. Ve výsledku tak celá komedie je velmi příjemně koukatelná bez zbytečných dramat. Určitě tento film u mě patří k TOP komediím, které byly natočeny. ()

mykey77 

všechny recenze uživatele

Je mi celkom jedno co vsetko zrecykloval, ze to bolo horsie ako jednicka. Bavil som sa skvele,aj ked miestami to drhlo. 4* ()

Final 

všechny recenze uživatele

Opět brutálně povedená komedie, která užívá plyšového medvídka jako hlavního hrdinu. Po vzoru prvního dílu se snaží nedržet zpátky a angažovat tentokrát i víc slavných hvězd, i když zrovna v této oblasti Méďa moc neexceluje. Humor se opět snaží být nápaditý a neotřelý, i když mnohdy zasahuje do hranice fekálního humoru :) Přesto, byť je Méďa 2 stejně dobrý jako jednička, nemůžu dát stejně vysoké hodnocení, neboť nepřináší vůbec nic nového, což je asi největší škoda. Ovšem i tak byla radost kouknout se na další porci úchylně zábavného medvídka, který ukáže fakáče každému komu se líbí. A komu se nelíbí, ať jde do prdele :D ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Bylo to level nižší než úvodní Tedík. Vtípky leckdy ohranější, ale co. Jen mi tam nějak nezapadla Amanda se svejma kukadlama. Proto snižuju o jednu hvězdičku. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem se dobře bavil, bylo zde mnoho vtipných scén a zasmál jsem se. První díl byl ale první díl, málo kdy je pokračování u jakéhokoli filmu zábavnější. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Podruhé to samé,neurazí,ale ani nenadchne.Některý fóry jako dobrý,ale vydržet celou stopáž s hulením a přisprostlými narážkami prostě nejde.Bylo vidět,že byla snaha dotlačit satiru co nejdál,ale strach nedovolil. ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

No zas taka pecka to sice nebyla, ale to, co chybělo dohnala postava právničky. Jen ten konec to chtělo típnout trochu dřív. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo Comics Conu v New Yorku, kde se finále filmu odehrává, tak by to bylo ještě horší. Díky tomu, že tvůrce zná hodně komiksů, tak se ve finále odehraje mnoho vtipných okamžiků, nejen v kombinaci s cameem Flashe Gordona, ale i to, že si dělá srandu ve Star Wars / Star Trek a dalších filmech, ale využívá každého vtipu, který se naskytne. M.j. Hlavní postava je i herec, co hraje Worfa ve STNG, a další pro nás v neznámem seriálu Tick (má jenom 9 epizod). Pro mě je to zklamání roku. ()

Destroyer06 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že ve dvojce jsou mnohem vtipnější a originálnější hlášky, jak v jedničce, alespoň já jsem se více zasmál u dvojky, ovšem prostě první díl má své prvotní kouzlo, jak prostě ožije plyšoví medvěd který patří Markovi, což z nich dělá suprovou dvojku. ()

Chenile 

všechny recenze uživatele

Ona to zas tak vyborna komedie neni, stejne jako prvni dil, ale u obou dilu ocenuji jednu vec, kterou na filmech miluji.. a to realne dialogy... Nesnasim, kdyz se ve filmech mluvi jak v rychlych sipech ()

Související novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama