Reklama

Reklama

Méďa 2

Trailer 1

Některým plyšovým medvědům nestačí, že umí chodit, mluvit, hulit a milovat se s prsatými blondýnami. Někteří si dokonce chtějí pořídit vlastní dítě! Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky... plyšák a lidská bytost... Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku (Amanda Seyfried). Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit. Sice jim to možná k vítězství nepomůže, ale hlavně že bude sranda. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (728)

Foox 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše z prvního dílu není o nic horší, ale ani lepší. Jako série, pro starší obyvatelstvo nekorektních, scének to funguje skvěle, bohužel se tam prostě musela hodit nějaká ta příběhová vata, která klasicky nemá co nabídnout. Kdyby si u třetího pokračování nechal MacFarlane trošku poradit od zkušeného dramaturga, mohl by Méďa fungovat i v trošku jiné rovině, než jen jako postavička ze skečů. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl asi o maličko lepší, ale opravdu jen o maličko. Dvojka je téměř na stejné kvalitativní úrovni. Je zde spousta vtipných hlášek a situací, na kterých jsem se opravdu dost nasmál. Příběh o tom, jestli je Méďa osoba nebo věc také do filmu pasoval. A líbilo se mi cameo Liama Neesona. Jediným mínusem je to, že se zde vůbec neobjeví Mila Kunis. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„POZORNOST CELÉ ZEMĚ UPOUTAL SOUDNÍ SPOR O ROZŠÍŘENÍ PŮSOBNOSTI OBČANSKÝCH PRÁV…“ /// Honění, lízání šedivky, píchání mrdavejch vočí… Ted a jeho sexy paní stojej před problémem. Kupodivu to není neplodnost, ale boj o občanský práva! Všichni jsou nabušení nechutnejma kecama, což je fór jako prase. Jestli je to někomu málo, ještě maj v záloze chování „jako debil“. Navíc natáhnout komedii o vulgárním plyšákovi na hodinu padesát mi taky nepřijde jako vrchol inteligence. A přitom mně na začátku vůbec nebylo jedno, jestli je medvěd osoba nebo věc. Věřil jsem, že důležitý bude, jestli ve mně dokáže vzbudit lásku (nečum debile, teď ti má ukápnou dojetím slza!). Uznávám, že trošičku se mu to podařilo… (ty vohrnutej čuráku!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se vyrovnat s faktem, že můj plyšák nemůže mít děti. 2.) Základem našeho manželství je hulení. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že uslyším něco sprostšího než naši hokejovou kabinu v juniorech. Naše věty se tehdy skládaly v průměru z pěti pohlavních orgánů, čtyř souloží, tří zástupců skotu a dvou duševně zaostalých lidí, přesto by nás Méďa vycvičil víc než Chomutov v baráži o první ligu. Utěšovat mě může jedině to, že na rozdíl od té zhulené koule chlupů jsme všichni mezi nohama měli něco lepšího než šev. Nevím, jak kluci, já to tam mám dodnes. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, Méďa 2 byl natočen jen proto, že jednička byla obrovsky a možná trochu nečekaně masivně úspěšná. Dvojka je nastavovaná kaše, ale mě Méďa svými hláškami, kontroverzemi a mnohdy vyhrocenými situacemi baví a bude bavit klidně další pět, šest dílů, ostatně jak bylo naznačeno ve Vinctentově světu, Mark Wahlberg se objeví ještě asi ve dvaceti dílech, takže proč ne, dokud nás to bude všechny bavit, hrdě do toho! ()

Galerie (112)

Zajímavosti (32)

  • Sovo "fuck" (včetně jeho variací jako "motherfucker" apod.) zazní 67x, slovo "shit" 41x. (ČSFD)
  • Na začátku filmu hraje „Celebration“ od Kool & The Gang. V knihovně hraje „One Foot In Front Of The Other“ od Bone Symphony a po ní následuje „Mess Around“ od Raye Charlese. (Duoscop)

Související novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama