Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý muž je držen v zajetí vyšinutým chirurgem a musí čelit volbě, která může navždy změnit život jemu i jeho milovaným. (Mrs.Blue)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Love of My Life“ je jeden z těch filmů, kterým se nevyplatí věnovat tu hodinu a půl, protože i ta je na ně moc dlouhá. Je to snímek, který vám opravdu moc nedá. Je to jediný fakt, na který se můžete spolehnout. Jsou zde postavy, které vám nic neřeknou, ale primárně to prostě není horor, protože se zde nic hororového neděje, a pokud náhodou, tak je to zabito neschopností pořádně rozvést scénu. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná kravina o bláznivom chirurgovi, ktorý si na pracovný stôl odchytí debilka, na ktorom si potrebuje vybiť komplexy. A tak kecá, mudruje, dáva mu „možnosti“, hrá sa na tvrďáka, popri tom sa veselo flashbackuje, no horor / mučenie / násilie / napätie / atmosféra, či niečo aspoň oživujúce je permanentne v nedohľadne. Nekonečne sa vlečúci a nezáživný odpadisko. ()

Reklama

BlondJames odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě akorát otrávilo, kravina za ještě větší kravinou, a ten konec?! No tak tomu nasadili korunu, to už jsem se musela jen znechuceně smát.. Absolutní ztráta času ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama