Reklama

Reklama

Recenze (15)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní podívaná. Ten borec je Francouz a má občas dobré nápady. Dobrý je třeba díl o hipsterech. "Hele, ostříhaná ovce!" :D ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

První dvě videa mě skoro vůbec nezaujala, ale pak jsem dal Normanovi šanci a rychle jsem změnil názor. Super pořad! ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

"Nemáte príchuť Montpellier? Pretože ja fajčím iba Montpellier. Nemáte?! A čo majú podľa vás robiť ľudia, ktorí fajčia Montpellier? To mám fajčiť Orléans?" ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Norman mi mluví z duše, jen je vtipnejší. Košile, Apple, kocour...jeden výstup lepší než druhý, prostě tenhle Francouz mi vždycky zvedne náladu. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Asi jediný youtuber, kterého opravdu uznávám, protože jinak mám k těmto pseudo slavným osobnostem celkem averzi. Videa mají vtip i potřebnou originalitu. Nakolik jsem ovlivněn samotnou francouzštinou a typickým žabožrouckým humorem tady není úplně podstatné, nicméně je pravda, že ze začátku byla Normanova videa zárukou opravdové zábavy, ale v poslední době je jejich kvalita značně nevyrovnaná. Počkám ještě několik měsíců, kam to chlapec dopracuje, celkově zatím dávám plný počet. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Norman je podľa mňa najlepší a najvtipnejší youtuber súčasnosti. Rozpráva o normálnych, každodenných problémoch obyčajných ľudí a dokáže ich podať najoriginálnejšie a najvtipnejšie, ako sa len dá. V mnohých jeho videách sme na rovnakej vlne. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Francouzština mi nic neříká, ale pokud bych měl jmenovat jeden důvod, proč bych francouzsky měl umět, byl by to určitě tento vtipem nadaný mladík, říkající si prostě a jednoduše Norman. A ikdyž se třeba lišíme jazykem, národností, či počtem kudrlinek na naších hlávkách, v jednom se naprosto shodujeme. A to humorem, kterým Norman často prokládá aktuální témata a i na malém časovém prostoru dokáže výborně pobavit. 85% ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Norman je proste borec. Jeho videa pozeram rad, pretože sa vzdy neskutocne pobavim. Nic extra však za tym netreba hladat, su to videa o situaciach z bezneho zivota, ktore su zabalene do vtipu :o) Ale skveleho :DDD ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Když už je možné i tomuhle dát hodnocení, tak proč ne. Spoustu videí od Normana mě naprosto rozeskala, že jsem se smál i dlouho poté co video skončilo, takže tady je to jednoznačně za 5 hvězd. ()

Reklama

Reklama