Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitán z obav o bezpečí svých blízkých a pod vlivem nacionalismu zajde při ochraně rodiny a vlasti do extrému. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

yvona 

všechny recenze uživatele

Výborné pravdivě zpracované téma paranoidní schizofrenie, v první řadě příčin, plíživého začátku, průběhu, nárůstu symptomů až k fatálním koncům. Herecké výkony špičkové, to Poláci umí. Takže odbýt tento klenot hodnocením "vrcholovej psychouš a polskej sráč" a nízkým hodnocením, je velká škoda. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak to byl vrrcholovej psychouš. Jen jsem žasnul, kam až je ochoten zajít. Občas mě tam pár věcí moc nedávalo smysl, napětí až takový není, ale takový šok z chování jednoho polskýho sráče jsem docela měl. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Paranoidní filmový příběh o rodině důstojníka, kterého přeložili do p*dele a mu se tam nechtělo. To co se pak začalo odehrávat v jeho rodině sem si řekla, že ti scénáristi už neví co si vymyslet ať už je to sebevětší pííí*ovina. Nakonec to bylo prý na základě skutečnosti a to jsem tomu naopak začala věřit. Poněvadž ty největší šílenosti si jeden fuckt nevymyslí a zakládají se na pravdě. Za mě 70% ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Co to je ? “Volný pád” po Polsku namíchaný s domácím násilím a týráním dítěte a zazdění utýrané manželky doma v bytě. No psycho. Polský voják z povolání hodnost kpt. Guma od pohledu který na rozdíl od české mentality : zesměšňovat vše militantn. Je zapálený polský nacionalista, když vyčmuchá u útvaru zpronevěru peněz přímo velitelem útvaru tak ho přeloží velitel jinam a bum paranoia je na světě. Lampasák zblbne pozavírá svoji rodinu doma zakáže vycházení a nastává hodinové filmové absurdtum než dojede Policie a kolega voják ho smrkne když krade na staveništi cihly na zazdění manželky. No hloupost na kvadrát která se opravdu v Polsku stala. Herec který hrál kapitána vypadá fakt jak mišuge a ta pěkná polská manželka se k němu vůbec nehodila. Nicméně zajímavě zabloudění do Polské kinematografie. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama