Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Flint začal po úsvitu pálit do pevnosti. Miranda se rozhodla, že za ním pojede a pokusí se ho přemluvit, aby vše zastavil. Jediná totiž ví, proč to všechno dělá. Silver oznámí Billymu, že to Flint zabil kapitána Gatese. Chce odejít, ale zjistí, že je připoutaný. Rackham si připravuje svou novou loď, ale jeho posádka nesouhlasí s řádem, musí tedy ještě hodně věcí vyřešit. Miranda po cestě potká ženu, která nese zkrvavené dítě, ale pokračuje v jízdě. Když začne pevnost pomalu padat dolů, zruší Flint palbu a nařídí vylodění. Charles se schovává, ale nakonec se rozhodne, že půjde také bojovat. Muži přijdou za Eleanor, že palba zničila jeden ze skladů. Její otec jí následně řekne, že plantážníci s ní chtějí spolupracovat. Ona totiž nechce obchodovat jen s kradeným zbožím a oni se bojí ho vyvážet kvůli pirátům. Chce, aby se distancovala od pirátů, ale ona odmítne. Když se posádka konečně vylodí, Flint se setká s Mirandou. Guvernér Ashe tehdy pomohl Mirandě a Flintovi, když vyšel najevo jejich poměr. Miranda v tu dobu měla manžela, Thomase, kterého odvlekli a oni dva museli zmizet pryč z Londýna. Rackamovi s Anne je divné, že žádný z mužů, který se vylodil, nepřišel za žádnou z dívek. S Max jim dojde, že musejí něco skrývat. Muž z posádky Rackhamovi řekne, co jim vadí. První věc, že má Max část podílu a to se jim nelíbí. K tomu se jim nelíbí, že se stýká s Anne. Musí si tedy vybrat jednu z nich a vybere si Max, protože mu dodává informace, Anne je proto naštvaná. Silver se rozhodne, že Billyho pustí. Elenor vyčítá otci, že jí tehdy opustil, když její matka zemřela. Konfrontuje ho, že se vymlouvá na žal po ztrátě manželky, ale pravda je taková, že chtěl syna. On jí to potvrdí. Mezitím za ní přijde Miranda s Flintem. Miranda řekne Flintovi, že musí zachránit Abigail a navrátit jí guvernérovi. Řekne, že ví, že miloval jejího muže Thomase. On lituje, že ho tehdy nezachránil. Když Miranda odejde, objeví se Charles a Flinta napadne. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodu pátého dílu jsem měl dojem, že to dotáhne na plnou palbu, pak se ale znovu příliš často objevovala Miranda Barlow, navíc jsem se dozvěděl, že by se Flint měl plavit pod duhovou vlajkou a to už mi přišlo trochu příliš. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda, ale nic, co by stálo za pětikvalt... a pak přišel závěr, jež prolínáním současna s flashbacky vysvětlil jednu z hlavních motivací, proč se Flint chová tak, jak se chová. Jistě, nebyl to žádný scenáristický majstrštyk, ale bylo to něco, co bych zrovna v tomto seriálu nečekal a to se musí ocenit. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama