Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Dale k tomuto seriálu (1)

Pod černou vlajkou (2014) 

Lesbický sex nesmie chýbať v žiadnom pirátskom filme/seriáli. :-) Žiaľ, to bolo asi to jediné, na čo sa v tejto nudnej konverzačke dalo pozerať. Obsadenie nezaujímavé, po dobrodružstve je treba vyhlásiť verejné pátranie a celé to pôsobí ako päsť na oko. Piráti boli najväčšia verbež, no tu ten ich slovník pôsobí, akoby boli neviemako študovaní, prednášajú tu také kvetnaté frázy, že som nevedel, či sa smiať alebo plakať. Hovorí sa tu naozaj veľa, aj keď sa riešia úplné blbosti, kadejaké vzťahy a pod. Seriál si nezaslúži mať slávne postavy Flinta a Silvera, lebo s Ostrovom pokladov to nemá zbla nič. ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama