Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele salahadin k tomuto seriálu (1)

Pod černou vlajkou (2014) odpad!

Hodnocení 1. dílu: Po prvním dílu obrovské zklamání! Od "herců" se již neočekává, že budou dobře hrát, ale dobře vypadat. Achjo, takhle prznit pirátská dobrodružství, kam se poděli ti praví bukanýři??? Prostě naženeme do kostýmů pár šampónků z fitness, pár lehkých holek, co rády roztáhnou nohy a ukážou vemínka, k tomu tunu totálně nic neříkajících keců o volbách nového kapitána a přidáme nějakou libovou řežbu (vše, co chce dnešní publikum vidět - sex, krev a na seriál tyto ingredience většinou bohatě stačí). A hotovka. Atmosféra žádná. Dobrodružství nulové. Scénář stupidní. Jak přes kopírák s Hrou o trůny. Vždycky jsem si Silvera představoval jako jednonohého námořníka, nebezpečnějšího než syfilis a ne jako nějakýho cucáka se sixpackem, který není herecké poleno, on je herecké megakopyto. Jestli jsou tělesné proporce a pro holky líbivá tvářička atributy pro získání role (a ne herecký um), pak se vůbec nebudu divit, když tenhle seriál bude mít nulovou úroveň a kvalitu. ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama