Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (15)

bigjames 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita postupně upadá a postavy v seriálu už moc nemají čím překvapit. Dějový zvrat v podobě příjezdu guvernéra považuji za nešťastný, vše se tím zpočátku spíše brzdí. Vane si zasloužil epičtější konec a válka Anglie proti alianci Pirátů a otroků zatím působí trochu směšně. Negativa směřuji spíš na první díl a závěr série, který mi připadal dost utahaný. Jinak pořád skvělá zábava, ale doufám, že čtvrtá série přinese něco nového, jinak se asi začnu nudit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé! Třetí řada udržuje a možná i zvyšuje standard, který přinesly obě předchozí série. Akce vypadají vpravdě autenticky, herci nadále zvládají své role výborně, navíc jsem nucen stáhnout jedinou námitku, kterou jsem vůči seriálu měl. Výška Johna Silvera není nadále nijak důležitá, vzhledem k tomu, jak je na konci třetí řady vysvětlen důvod, jakým způsobem přišel ke své přezdívce. Parádní záležitost- pro mě jasných 5*. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 100% Dosť dobré. Druhá séria bola vynikajúca a trojka je ešte o chlp lepšia. Postavy stále majú čím prekvapiť, stále sú prefíkané, navyše poteší Captain Edward 'Blackbeard' Teach v podaní Raya Stevensona. V tretej sérii ubudlo trošku dialógov a pribudlo viac akčných scén (hlavne ta záverečná je perfektná). Keby to malo o jeden diel menej, asi by som bol spokojnejší, pretože úvod strácal trošku tempo a miestami sa celkom ťahal, za to záverečné diely to spoľahlivo vynahradili. Som zvedavý na štvrtú sériu. Súboj o poklad a bitka Anglického námorníctvo proti pirátom o Nassau pokračuje! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel přes veškeré moje těšení se a přes všeobecné nadšení, jaké třetí série sklidila, mě těžce minula. První čtyři epizody byly famózní, ale pak se to celé nějak zadrhlo a začaly se nám tu střídat nudné díly s těmi trochu lepšími. Celkově vzato ve mě zůstalo zklamání z vývoje postav, z nudného děje, z Blackbearda, který nedostal moc prostoru a !!!!SPOILER!!!! ze smrti největšího zabijáka z celého seriálu, kapitána Charlese Vanea. !!!!KONEC SPOILERU!!!!! ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě o chlup lepší, než série předchozí, přičemž si zevrubně její kvality drží, jen v jistých aspektech ještě vyzdvihuje. Postavy se mi zaryly pod kůži ještě více, líbí se mi nová hrozba pro hrdiny, nové konflikty, nově objevené skutečnosti, jež by člověk nečekal, nové postavy (Černovous konečně na scéně a to ve vší parádě), ještě podstatnější intriky a jejich narací hutnější kauzuální vývoje plus finální bitva... prostě krása. 8,8/10, jsem zvědav na finální řadu. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (1)

  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)

Reklama

Reklama