Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

V druhej sérii loď Urca de Lima stroskotá na pobreží Floridy a jej náklad strážia španielski vojaci. Poklad ukradnú piráti prevezú ho na karibský ostrov New Providence na Bahamách do pevnosti v Nassau, kde si vybudovali svoju základňu. Zároveň sa dozvieme, prečo vzdelaný londýnsky džentlmen a námorný dôstojník James McGraw musel opustiť svoj život vo vyššej spoločnosti a stal sa obávaným námorným lupičom, pirátskym kapitánom Flintom. (TV JOJ)

(více)

Recenze (17)

bigjames 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě bavila o něco méně než ta první, a to zejména kvůli tomu, že se děj odehrával převážně v Nassau, osobně mi chybělo více scén z moře, tak jako tomu bylo v první sezoně. Zpočátku mě také moc nechytily flashbacky z Flintovy minulosti a Miranda je snad jediná postava, která je mi vyloženě nesympatická. Plusů je ale samozřejmě mnohem více. Jednotlivé postavy se postupně vyvíjí a je velmi zajímavé sledovat, jak získávají či ztrácejí sympatie. Hodně mě baví Kuchař, který se postupně vypracovává výš a výš a fandím také Jackovi s Anne, stali se z nich jedny z mých nejoblíbenějších postav. To platí i o Max, která má nakročeno k titulu nové královny Nassau. Zmíním se ještě o Vaneovi, který byl podle mě v druhé sérii jedním z nejlepších charakterů. Naopak postava Eleanor jakoby trochu ztrácela šťávu. Kamera opět excelentní, stejně tak zápletky v ději a celkový dojem více než skvělý. Hlavně poslední epizody série neměly chybu. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřím tomu, jak to s kvalitou mohlo jít tak nahoru. První série byla béčková po všech stránkách a kdyby to nebylo tak zábavné a zároveň vtipně naduté, asi bych ani do druhé série nešel, jenže bych udělal chybu, protože se dostálo výraznému zlepšení, jež bych v žádném případě od tohoto počinu neočekával. Příběh je konečně koherentní, má pevně stanovený cíl jehož se drží, opustilo se od výplňových epizod vatového charakteru (a to paradoxně počet celkových epizod na sérii vzrostl), postavy jsou živější s rozumnými motivacemi a žádanou expozicí dávající důvody jejich chování, scénář přidává do hry intriky a ukazuje, že piráti nebyli jen špinaví hrdlořezové, ale inteligentní hráči schopni vést mezi sebou vrcholnou politiku, akční scény mají větší frenetičnost a i po vizuální stránce to nevypadá tak okatě blbě (vzrůst rozpočtu je znát). Jsem prostě velice překvapen, kam se touto sérií seriál dostal a upřímně rád, že jsem mu dal šanci. 8,5/10. ()

Reklama

Montcalm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria sa ku koncu konečne rozbehla. Zo začiatku to bola nuda, kým koniec prvej série vcelku dobre vyeskaloval, čakal som podobné tempo hneď od začiatku druhej série, no žiaľ zo začiatku to bola opäť trochu nuda. Avšak posledné dva diely sľubujú zaujímavé dobrodružstvo. Hlavne konečne zmizla Miranda Barlow a snáď čoskoro aj Eleanor Guthrie. A konečne mi začína byť vcelku sympatický aj John Silver. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka podstatně větší ve všem a překonává jedničku.Poslední vřava na ostrově dostává konečně výbuchy tam kam má.Postavičky jsou všechny na svých místech a kují se pikle na všechny strany.Opět skvělé dialogy si tento seriál drží,protože kromě nich a vizuálu to vlastně je slepenec a na drama to občas sahá jak na kozy Dolly Buster.Malinko se více hrabame v ženských charakterech,který jsou podle mě stále moc na sílu a vždy ztrácí nad mužskýma.O jednu kapitolu méně,ale pořád bych nechal klidně jen jednu hlavní linku ženskou a nesnažil se to nabalovat vatou,kdy už stejně víme,že v tomhle seriálu se podvede každý s každým.Mužské části dostávájí do vínku konečně emoce,začíná se bouřit a o Flintovi konečně víme proč vůbec na lodi je.Za tohle tleskám,protože občas střih není nejkvalitnější,tak právě flashbacky jsou tu vkusně podány.Nezbývá než opět naskočit na třetí sérii a čekat na boj proti starým známým.90% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 90%. Tak druhá séria začala pekne husto. Stret dvoch kapitánov, ktorý sa niesol cez celých desať dielov nemal chybu, akčná finále taktiež a súboj o zlato zo stroskotanej španielskej lode príjemne prefíkaným prekvapením. Druhá séria spravila pekný skok od tej prvej, či už akciou, príbehom alebo postavami. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (2)

  • Téměř všechny flashbacky ve druhé sérii se natáčely v řadě v průběhu pouhých 10 dní. (oli009)
  • Roland Reed nahradil ve druhé sérii Jannese Eiselena v roli Dufresnea poté, co Eiselenovi diagnostikovali nádor na mozku a v roce 2016 zemřel. (oli009)

Reklama

Reklama