Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán pirátů Ned Low se v Nassau společně se svojí posádkou dostane na loď. Zastřelí kapitána i všechny jeho muže, kteří jsou na lodi. Nechají žít pouze jednu ženu. Flinta a Silvera čeká soud za zradu. Je jim nabídnuto, že pokud získají zlato Urcy, tak trest zmírní na vyhnanství. Flinta tedy napadne plán. Jelikož je většina vojáků na pláži, aby mohli hlídat zlato, na lodi jich je o dost méně. Ukradnou tedy loď. Potřebuje k sobě dobrovolníka a nabídne se Silver. Eleanor je naštvaná na kapitána Charlese Vana, protože se o nic nestará. K tomu se k ní dostanou sudy se zbožím, které jsou celé od krve, zjistí, že jsou z lodi Lowa, nevyplatí jim tedy plnou částku.  Následně se dozví, že to Max prodala loď kapitána Hallendala pirátům, dostala za to totiž peníze, Eleanor jí tedy varuje, aby se jí nepletla do cesty. Flint se Silverem se dostanou až na palubu, kde se ale prozradí, obklíčí je tedy posádka. Flint se Silverem jsou zajati. Silver však předstírá zradu Flinta, a tím se podaří vojáky, kteří je drží, porazit. Na loď jim pak na pomoc přijedou ostatní, takže je loď zabraná, ještě než vojáci z břehu stačí přijet. Max se staví za Anne Bonny, která je na ní naštvaná, pak se spolu ale začnou líbat. Eleanor v hospodě osloví muž, kterého nezná. Následně zjistí, že je to Ned Low. Je velmi naštvaný, jelikož jim Eleanor nevyplatila plnou část peněz. Začne s ním mít tedy konflikt. Flintovi a Silverovi je Defresnem oznámeno, že jim je nakonec dána milost od posádky, hlasování bylo však velmi těsné. Je jim oznámeno, že až dorazí do Nassau, musí opustit natrvalo loď. Flint má však jiný plán. Chce se stát znovu kapitánem a získat zpět loď i zlato. Silver je ochotný mu pomoci. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé série vším převyšuje předešlých osm. Působivá akce, postavy se nechovají jak čuráci, ustálená temporytmika, flashbacky rozšiřující expozici, prostě prvky, jež se v předchozích epizodách takhle kompletně nikdy neukázali a i samostatně nepůsobily tak dobře. Odér béčkové kvality však stále trvá, ale už pro nás cinefily mnohem přístupnější, tak uvidíme, kam se tahle série dostane. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Ignoruj prvni sezonu, zacni rovnou tady. Opacko na zacatku epizody ti pripomene vsechno co potrebujes vedet a vyhnes se hodinam zbytecneho blaboleni. ()

Reklama

Reklama