Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (15)

bigjames 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita postupně upadá a postavy v seriálu už moc nemají čím překvapit. Dějový zvrat v podobě příjezdu guvernéra považuji za nešťastný, vše se tím zpočátku spíše brzdí. Vane si zasloužil epičtější konec a válka Anglie proti alianci Pirátů a otroků zatím působí trochu směšně. Negativa směřuji spíš na první díl a závěr série, který mi připadal dost utahaný. Jinak pořád skvělá zábava, ale doufám, že čtvrtá série přinese něco nového, jinak se asi začnu nudit. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím být kritický,ale rošáda mezi dobrý a nudným dílem je tu fifty fifty,tak mu nedám určitě plný počet.Ze skvěle rozjeté dvojky,nasadila trojka jinou tvář a nechala nás ukecat na všem.Dialogy jsou místama neskutečně nudné a nevedou nikam,než jen odrazit pár minut a nechat plachty vlát.Bohužel někdo hodil pořádnou kotvu a bitva s Británií je vcelku nezajímavá až to bolí.Ženský charaktery jsou opět na bodě mrazu a opět to celé zachraňuje to další.Eleanor Guthrie a Max už jsou na mrtvém bodě,to víme.Naopak super je Blackbeard,který má tak málo místa,že je tomu neskutečná škoda,ale baví na tom kousku co zahraje,Hornigold se dostává do formy a Flint se Silverem utváří obraz seriálu spolu s Charlesem Vanem,který víme jak dopadne.Takže to hlavní je tu pořád a je to skvělé,bitev je málo,ale pořád jsou lepší.Intriky už nejsou bohužel zajímavé a seriál si nosí spíše náhrdelník ukecaný s bohužel nezajímavou zápletkou,která místama silně drhla o dno.Jsou tu pětkový díly a taky někde na dvojkovým skóre,které bohužel neustále zapřičuňují ženské charaktery,který tvůrci neumějí prodat a vymyšlí různé scénáře,který piráta moc nezajímají.Doufám,že čtyřka chytne kormidlo pořádně i bez velké opory seriálu(né tak docela),ale bojím se,že chtě nechtě zápletka bude muset pokračovat a nakonec to vypukne vše ve vítěžství,který si konec seriálu zaslouží. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 100% Dosť dobré. Druhá séria bola vynikajúca a trojka je ešte o chlp lepšia. Postavy stále majú čím prekvapiť, stále sú prefíkané, navyše poteší Captain Edward 'Blackbeard' Teach v podaní Raya Stevensona. V tretej sérii ubudlo trošku dialógov a pribudlo viac akčných scén (hlavne ta záverečná je perfektná). Keby to malo o jeden diel menej, asi by som bol spokojnejší, pretože úvod strácal trošku tempo a miestami sa celkom ťahal, za to záverečné diely to spoľahlivo vynahradili. Som zvedavý na štvrtú sériu. Súboj o poklad a bitka Anglického námorníctvo proti pirátom o Nassau pokračuje! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé! Třetí řada udržuje a možná i zvyšuje standard, který přinesly obě předchozí série. Akce vypadají vpravdě autenticky, herci nadále zvládají své role výborně, navíc jsem nucen stáhnout jedinou námitku, kterou jsem vůči seriálu měl. Výška Johna Silvera není nadále nijak důležitá, vzhledem k tomu, jak je na konci třetí řady vysvětlen důvod, jakým způsobem přišel ke své přezdívce. Parádní záležitost- pro mě jasných 5*. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě o chlup lepší, než série předchozí, přičemž si zevrubně její kvality drží, jen v jistých aspektech ještě vyzdvihuje. Postavy se mi zaryly pod kůži ještě více, líbí se mi nová hrozba pro hrdiny, nové konflikty, nově objevené skutečnosti, jež by člověk nečekal, nové postavy (Černovous konečně na scéně a to ve vší parádě), ještě podstatnější intriky a jejich narací hutnější kauzuální vývoje plus finální bitva... prostě krása. 8,8/10, jsem zvědav na finální řadu. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (1)

  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)

Reklama

Reklama