Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles má být převezen do Londýna k soudu. Guvernér však onemocněl a převoz je ohrožen. Eleanor iniciuje rychlý soud přímo ve městě. A kapitán Hornigold pronásleduje Mrože až na ostrov uprchlých otroků… (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu být nespokojen, dostal jsem přesně to, co jsem očekával, tvůrci se věnovali hlavně přípravám na závěrečnou epizodu, ale dělali to poutavým způsobem. Musím navíc přiznat, že mě překvapilo vyústění situace s Charlesem Vanem, ale každopádně výsledek chválím. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi smutná časť, aspoň pre mna. Lebo seriál prišiel o najcharizmatickejšiu postavu, ktorá ma tam bavila najviac. Asi aj preto, že Zach McGowan sa v roli obávaného piráta neskutočne hodil, ako nikto z jeho kolegov. Do poslednej chvíle som myslel, že je to nejaká lesť zo strany pirátov a on nejakým zázrakom či trikom vstane, nestalo sa tak, ale i tak ideme ďalej i keď už bez Charlesa. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu pochopit, proč až tak nutně byla vyhrocena situace s Charlesem. A tak jsme přišli o piráta, který je tak ošklivý, až je hezký a má k jeho perfektní postavě to zvláštní charisma, kdy nevíte, jestli na vás vytáhne dýku, nebo dostanete polibek. ()

Reklama

Reklama